Activiteiten

Jurycursus Athletics Champs

Datum 25 mrt 2019
Tijdstip 19:00 uur
Locatie Lisse
Adres Spekkelaan 8
Jurycursus Athletics Champs
Sta je altijd langs de atletiekbaan als je kind meedoet met een Athletics Champs wedstrijd? Wil je wel eens meer weten van de benodigde techniek en spelregels van de Athletics Champs? En zou je het eigenlijk wel leuk vinden om bij zo’n wedstrijd te helpen? Volg dan nu één van de nieuwe, korte, laagdrempelige juryopleidingen van de Atletiekunie. We nemen je mee in de basisbeginselen van de kindgerichte atletiek en je leert om goed voorbereid bij de wedstrijd van je kind te helpen.
Teambegeleider/assistent jurylid
Je leert wat kindgerichte atletiek (de basis van Athletics Champs) inhoudt, je leert instructie te geven, en je krijgt goed zicht op de verschillende taken van een teambegeleider/assistent jurylid.
Zelfstudie:          2 uur (half uur per week gedurende 4 weken)
Bijeenkomst:    1,5 uur op 25 maart 2019
Start cursus:      direct  (alle deelnemers ontvangen dan het zelfstudie materiaal)
Einde cursus:     25 maart

Na afloop van de bijeenkomst wordt je als jurylid Athletics Champs geregistreerd bij de Atletiekunie.

Wij hebben je hard nodig! Atletiek is een jury-intensieve sport. Voor elk onderdeel is een klein team juryleden nodig om de atleten in goede banen te leiden. Je staat nooit alleen en daarnaast wordt je altijd goed verzorgd.

De Spartaan staat bekend om zijn hoge standaard en zijn vele vrijwilligers. Hierdoor komen atleten graag naar Lisse en krijgen we ook mooie (competitie)wedstrijden toegewezen. 

Het is verder de ambitie van de Spartaan om in de toekomst nog meer te professioneler. Inmiddels beschikken we over een ET (Electronische Tijdwaarneming).

Help ons, zodat we samen trots op onze vereniging kunnen zijn.

Online inschrijven voor deze activiteit is niet meer mogelijk
Aantal inschrijvingen: 4
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
kantine: 0252-415350
Terug naar boven