Let op: u dient ingelogd te zijn om sommige
contactgegevens hieronder in te kunnen te zien!

Vertrouwenscontactpersonen


Wat kun je doen, als je je niet prettig voelt, of je je zorgen maakt?
De Spartaan heeft twee Vertrouwens Contactpersonen aangesteld. Als jij, jeugd-/wedstrijd atleet, trainer, coach, ouder, toeschouwer, recreant, etc. ongewenst gedrag ervaart, kunnen de Vertrouwens Contactpersonen je helpen om naar een oplossing te zoeken, je door verwijzen naar een externe vertrouwenspersoon of je helpen bij het opstellen van een klacht. Zij gaan vertrouwelijk om met al je informatie en zullen niets doen buiten jou om. Soms is het voor iemand, vooral een kind, moeilijk om te reageren en dan kan een ouder of trainer dit met de Vertrouwens Contactpersoon bespreken.


Wie zijn de Vertrouwens Contactpersonen?
Dat zijn Vincent Schniedewind en Karin Zonneveld.


Update oktober 2019: Karin is voorlopig tijdelijk niet beschikbaar als Vertrouwens Contactpersoon. Vincent is wel beschikbaar en daarnaast heb je ook de keuze om contact op te nemen met het Vertrouwenspunt Sport van NOC*NSF: Telefoon: 0900 202 55 90 (gebruikelijke belkosten) – maandag t/m vrijdag 08.00 – 20.00 uur.

Vincent is actief als wedstrijdatleet (sprinten en speerwerpen) en als trainer van de D-junioren. Vincent werkt als HRM-adviseur en heeft vanuit die rol geregeld te maken met vertrouwelijke zaken en ondersteunt o.a. medewerkers hierbij.


 

Karin is al jarenlang actief lid en heeft verschillende functies vervuld zoals pupillentrainster en voorzitter van de CJA. Nu traint zij bij de recreantengroep. Karin werkt als teamsecretaresse bij de GGZ en heeft in deze functie veel met vertrouwelijk informatie te maken.
  


Uiteraard zijn zij ook aan te spreken op of rond de atletiekbaan.
AV De Spartaan heeft het beleid rond ongewenste omgangsvormen vastgelegd in het document "Beleidsnotitie Ongewenste Omgangsvormen". Daarnaast is er een functieomschrijving voor de vertrouwenscontactpersonen opgesteld. Beide documenten zijn in te zien door bovenaan de pagina op de button "Documenten" te klikken.

 

Leden

Vertrouwenscontact Persoon 1 Vincent Schniedewind
Vertrouwenscontact Persoon 2 Karin Zonneveld
Document
Toegevoegd door
Publicatie
Datum
onbekend Iedereen 26-06-2014
AV De Spartaan heeft het beleid rond ongewenste omgangsvormen vastgelegd in het document "Beleidsnotitie Ongewenste Omgangsvormen"
onbekend Iedereen 26-06-2014
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
kantine: 0252-415350
Terug naar boven