Let op: u dient ingelogd te zijn om sommige
contactgegevens hieronder in te kunnen te zien!

Commissie Recreatie Atletiek (CRA)


Naast  recreatief hardlopen in groepsverband is De Spartaan ook actief in sportief wandelen, Nordic Walking en Marathon training (zie de links hiernaast).

Er wordt wekelijks onder deskundige leiding getraind. Omdat niet iedereen op  hetzelfde niveau z'n sport bedrijft, kan bij het hardlopen gekozen worden uit een aantal niveaugroepen, waarbij A het hoogste niveau is. Zo heeft  iedereen de mogelijkheid om op haar of zijn eigen niveau, samen met anderen, actief bezig te zijn.
De Sportief Wandelaars en de Nordic Walkers trainen apart.
De leeftijd van de recreanten loopt van ca. 16 tot zelfs voorbij 70 jaar. Alle groepen zijn gemengd.

Als trainingsaccomodaties bieden wij mogelijkheden op de atletiekbaan in Lisse, in de duinen en op de weg. Jaarlijks wordt er een interne competitie georganiseerd, waaraan een ieder kan deelnemen om de trainingsvorderingen te toetsen. Bij deze CRA-competitie geldt de stelregel: meedoen is belangrijker dan winnen!

Wil je kennismaken met de loopgroepen bij de AV De Spartaan, of met het sportief wandelen/Nordic Walking, kom dan geheel vrijblijvend  naar de introductietraining of kom langs bij  een van de trainingen. Er zijn trainingsmogelijkheden in de avond (maandag, dinsdag en donderdag) en ook overdag (dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag). Een overzicht van alle trainingen van de hardloop groepen vindt u onder deze link Trainingsschema (klik bovenaan op "Recreanten").

Idem van de Sportief Wandelaars en Nordic Walkers onder deze link Trainingen Wandelen.
 
 

Leden

Voorzitter (Ad Interim) Theo Zandbergen
Secretaris Donna van der Niet
Penningmeester Willem van Klink
Lid 1 Rob van der Linden
Lid 2 Loek van Saase
Lid 3 Theo Edens
Lid 4 Carlo Seijsener
Document
Toegevoegd door
Publicatie
Datum
Er zijn geen documenten aanwezig in deze map.
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
kantine: 0252-415350
Terug naar boven