Let op: u dient ingelogd te zijn om sommige
contactgegevens hieronder in te kunnen te zien!

Commissie Recreatie Atletiek (CRA)


Recreatief (hard)lopen wint de laatste jaren enorm aan populariteit. Binnen De Spartaan is het aandeel recreatieve lopers meer dan 50%. Naast trainingsgroepen voor hardlopers op verschillende niveau’s (D, C, B, en A) zijn er trainingsgroepen voor wandelaars en Nordic Walkers. Ook zijn er op- of doorstartgroepen voor degenen die willen beginnen met hardlopen, of de draad weer willen oppakken.
 

De afdeling recreatieatletiek is zodanig georganiseerd, dat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan deelnemen aan trainingen. De één loopt immers ter ontspanning of om fit te blijven en heeft aan 5 of 10 kilometer genoeg, terwijl de ander een halve of zelfs een hele marathon met een ambitieuze tijdslimiet als doel heeft. Wat alle groepen echter gemeen hebben, is onderlinge gezelligheid en het gevoel van samen sportief bezig zijn.
 

Naar eigen wens kun je wekelijks onder deskundige leiding één of meer keren deelnemen aan trainingen die op de atletiekbaan in Lisse, op de weg of in het duin worden gehouden. Daarnaast beschikt De Spartaan over een sportzaal waar je onder begeleiding kunt deelnemen aan kracht- en conditietrainingen. Verder organiseert de Commissie Recreatie Atletiek maandelijks diverse activiteiten, waaronder bijzondere trainingen (bijvoorbeeld op een andere locatie of een trail- of cityrun). Ook hier staan gezelligheid en saamhorigheid voorop. De leeftijd van de recreanten varieert van ca. 16 tot 75 jaar. Alle groepen zijn gemengd.

Wil je kennismaken met recreatief hardlopen of of met het sportief wandelen/Nordic Walking, kom dan geheel vrijblijvend naar een introductietraining of kom gewoon langs bij één van de trainingen op maandag-, dinsdag-, of donderdagavond. Of overdag (dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag). Een overzicht van alle trainingen vind je via de link 
Trainingsschema


  

Leden

Voorzitter (Ad Interim) Theo Zandbergen
Secretaris (Ad Interim) Trudy Olij-Stembert
Penningmeester Willem van Klink
Trainingscoördinator Recreanten (Ad Interim) Nico Schriek
Lid 1 Rob van der Linden
Lid 2 Loek van Saase
Lid 3 Theo Edens
Lid 4 Lizet Hoekstra
Document
Toegevoegd door
Publicatie
Datum
Er zijn geen documenten aanwezig in deze map.
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
kantine: 0252-415350
Terug naar boven