Let op: u dient ingelogd te zijn om sommige
contactgegevens hieronder in te kunnen te zien!

Commissie Recreatie Atletiek (CRA)


Recreatief (hard)lopen wint de laatste jaren enorm aan populariteit. Binnen De Spartaan is het aandeel recreatieve lopers meer dan 50%. Naast trainingsgroepen voor hardlopen op verschillende niveau’s (D, C, B, en A) zijn er trainingsgroepen voor trailrunning en sportief wandelen. Ook zijn er op- of doorstartgroepen (RunStarter) voor degenen die willen beginnen met hardlopen, of de draad weer willen oppakken. 

Recreatieatletiek bij De Spartaan is zodanig georganiseerd, dat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan deelnemen aan trainingen. De één loopt immers ter ontspanning of om fit te blijven en heeft aan 5 of 10 kilometer genoeg, terwijl de ander een halve of zelfs een hele marathon met een ambitieuze tijdslimiet als doel heeft. Naar eigen wens kun je wekelijks onder deskundige leiding één of meer keren deelnemen aan trainingen die op de atletiekbaan in Lisse, op de weg of in het duin worden gehouden. Daarnaast beschikt De Spartaan over een sportzaal waar je onder begeleiding kunt deelnemen aan kracht- en conditietrainingen. De leeftijd van de recreanten varieert van ca. 16 tot 75 jaar. Alle groepen zijn gemengd.

Commissie Reacreatie Atletiek - CRA
Het hoofddoel van de CRA is het behartigen van de belangen van de recreanten binnen de vereniging. De CRA organiseert maandelijks diverse activiteiten, waaronder bijzondere trainingen, bijvoorbeeld op een andere locatie of een trail- of cityrun. De commissie verzorgt het indelen van de trainers bij de juiste groepen, de scholing van de trainers en zorgen dat zij de juiste middelen hebben om training te kunnen geven zoals kleding en EHBO spullen. Ook communiceert de CRA extern met de gemeente en andere verenigingen voor eventueel benodigde vergunningen of gebruik van accomodaties. Daarnaast leveren we als recreanten groep veel vrijwilligers en nemen wij deel aan het werven van nieuwe leden en sponsoren.


Wil je kennismaken met recreatief hardlopen, trailrunning of met het sportief wandelen, kom dan geheel vrijblijvend naar een introductietraining of kom gewoon langs bij één van de trainingen op maandag-, dinsdag-, of donderdagavond. Of overdag (dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag). Een overzicht van alle trainingen vind je via de link Trainingstijden, kies Tab Recreanten. 
 

Leden

Voorzitter (Ad Interim) Theo Zandbergen
Secretaris (Ad Interim) Trudy Olij-Stembert
Penningmeester Willem van Klink
Trainingscoördinator Recreanten (Ad Interim) Nico Schriek
Lid 1 Rob van der Linden
Lid 2 Loek van Saase
Lid 3 Theo Edens
Lid 4 Lizet Hoekstra
Document
Toegevoegd door
Publicatie
Datum
Er zijn geen documenten aanwezig in deze map.
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
kantine: 0252-415350
Terug naar boven