Let op: u dient ingelogd te zijn om sommige
contactgegevens hieronder in te kunnen te zien!

Vrijwilligerscommissie (VWC)
AV De Spartaan en vrijwilligers horen bij elkaar                                                                 

Gelukkig zijn veel vrijwilligers bereid zich voor onze vereniging in te zetten, op dit moment ongeveer 250. Zonder hen zouden veel zaken niet mogelijk zijn. Daarnaast is het hartstikke leuk om met elkaar in een gezellige sfeer dingen voor elkaar te krijgen. Aangezien wij nog meer enthousiaste mensen kunnen gebruiken, wordt in deze folder één en ander toe toegelicht.
Wij hebben vrijwilligerswerk voor alles wat te maken heeft met training, onderhoud, schoonmaken, bardienst, jureren, wedstrijden en bestuursfuncties. De inzet van al onze vrijwilligers zorgt ervoor dat onze vereniging goed blijft draaien. De tijd die het je kost loopt erg uiteen. Kan zijn van 2 uur in de maand tot wekelijks enkele uren. Ook zijn er vrijwilligers nodig of gewenst voor een project of wedstrijd die slechts eenmaal per jaar plaatsvindt.
Naast een leuke activiteit biedt vrijwilligerswerk ook ervaring. Het is tegenwoordig van maatschappelijk belang om vrijwilligerswerk te verrichten denkend aan je C.V.
Helpen bij wedstrijden is één van de leuke en ook belangrijke taken. Bij atletiekwedstrijden zijn gemiddeld veel vrijwilligers nodig, niet alleen juryleden, maar ook kantinemedewerkers, verkeersregelaars, etc. De Spartaan organiseert allerlei wedstrijden, zoals de Ter Specke Bokaal  -dé opening van het atletiek seizoen met (inter)nationaal bekende atleten-, daarnaast landelijke competitiewedstrijden en onderlinge wedstrijden voor alle eigen groepen van pupil tot recreant. Ook zijn er diverse loopevenementen, zoals het  Zorg en Zekerheid circuit, bedrijven estafette, Hollen door de bollen. Daarnaast wordt er ook voor en met scholen veel georganiseerd: denk aan de Amerikaanse school, de scholierenbosloop van de Bollenstreek, sportdagen van basisscholen en middelbare scholen uit de regio.
Jullie begrijpen dat hiervoor veel vrijwilligers nodig zijn. En ons motto is: vele handen maken licht werk!

Maar we hebben een vacaturebank. Klik hier voor de vacatures.


Naast dat het leuk is om te helpen, worden alle vrijwilligers jaarlijks bedankt via een gezellige vrijwilligersmiddag, -avond, die door de Vrijwilligerscommissie wordt georganiseerd.
 
Petra                 Lenie          Jeanette

Als jullie denken: misschien kan ik ook mijn steentje bijdragen, schroom niet en neem contact op met één van onze commissieleden:

Leden

Voorzitter Lenie van der Poel
Secretaris Petra van der Toorn
Penningmeester Jeannette van der Toorn
Document
Toegevoegd door
Publicatie
Datum
Er zijn geen documenten aanwezig in deze map.
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
kantine: 0252-415350
Terug naar boven