Vacatures

AV De Spartaan is een bruisende vereniging met meer dan 250 vrijwilligers. Er zijn altijd nog taken en functies die opgevuld kunnen worden. Ben je lid of een ouder van een jeugdlid en wil je graag een bijdrage leveren? Wij denken graag met je mee wat bij je past. Bekijk ook zeker de openstaande vacatures van de diverse vrijwilligersfuncties.

In de kantine is altijd extra hulp gewenst. Met name tijdens wedstrijden in de weekenden. Ook de jury kan extra hulp gebruiken tijdens wedstrijden. De schoonmaakploeg/interieurverzorging (ongeveer 1 keer per 6 weken) is zeker aan uitbreiding toe. Wil je helpen om er voor te zorgen dat de nieuwe accommodatie er tiptop uit blijft zien, meld je dan zeker aan.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je een bijdrage wilt leveren. Het hoeft niet per se een vacante functie te zijn. Als je ideeën buiten de geschetste kaders hebt, die zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Meld je bij de VrijwilligersCommissie, vwcvoorzitter@avdespartaan.nl of bij onderstaande contactpersonen bij specifieke taken. Of vul het contactformulier onderaan de pagina in om aan te geven waarin je interesse hebt.

Voor meer informatie over de vacatures klik op de desbetreffende vacature.

Contact formulier VWC
Vul onderstaand formulier in als u interesse heeft in een vrijwilligersfunctie:
*
vwcsecretaris@avdespartaan.nl
*
*
Postadres:
Secretariaat AV De Spartaan
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
kantine: 0252-415350
Terug naar boven