Home

Nieuws en andere berichten
Zondag 13 oktober 2019 organiseert De Spartaan in het Keukenhofbos in Lisse de jaarlijkse hardloopwedstrijd 'Crossen door de bossen' voor scholieren. Deze wedstrijd is speciaal voor leerlingen, docenten en ouders van het basis- en middelbaar onderwijs in de Duin- en Bollenstreek. Voor het basisonderwijs gaat het om kinderen vanaf groep 3.
Dit jaar kunnen we weer terugkijken op een goed marathonjaar. We hebben met de marathongroep drie marathons gelopen. De Heuvelland marathon (Vaals naar Maastricht), de Marathon van Rotterdam en de Jungfrau marathon. Daarnaast hebben individuen ook nog andere marathons gelopen of gaan ze nog lopen. We zijn net terug van Zwitserland en het kriebelt alweer. De voorjaarsmarathon is al gekozen: dat wordt de Two Rivers Marathon. Daarnaast zijn er ook een aantal lopers die naar de Heuvelland marathon, Rotterdam en/of Leiden gaan. Voor het najaar zijn we nog op zoek naar een marathon, die meerdere afstanden aanbiedt zodat we er een gezellig weekend van kunnen maken voor alle Spartaanleden. 
 
Wat doen we eigenlijk al?
We zijn een vereniging met veel bewuste leden die best veel dingen doen voor duurzaamheid. Hierover wordt mijnsinziens veel te weinig verteld. Daarom wil ik dit eens met jullie delen. Bij de nieuw/verbouw van ons clubgebouw stond de focus behoorlijk op GROEN. De resultaten daarvan op een rij:

Kalender
maandag 16 september 2019
Vergadering Sponsoring 20:30 - 22:00 Bestuurskamer
zaterdag 21 september 2019
Activiteit De beste van de Bollenstreek 09:30 - 17:00 AV Rijnsoever
dinsdag 24 september 2019
Vergadering Wedstrijd Organisatie Commissie (WOC) 21:00 - 23:00 Bestuurskamer
Hoofdsponsoren
Sponsoren
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
kantine: 0252-415350
Terug naar boven