Home

Nieuws en andere berichten

Beste Spartaan leden,

 

Op 23 maart heeft de regering opnieuw verscherpte maatregelen genomen om de verspreiding van het corona virus te voorkomen. Iedere Nederlander wordt daardoor getroffen en ook wij moeten onze plannen en soms onze regels daaraan aanpassen.

 

Alle activiteiten die voor de maanden april en mei in de agenda stonden, moeten worden geannuleerd. Dit geldt voor trainingen, wedstrijden en competities. Ook evenementen rond de viering van de Bevrijding, waar we juist dit jaar veel energie in hebben gestoken, kunnen niet doorgaan. Eind mei moet de traditionele TSB worden afgelast. De organisatie van de bedrijvenestafette, die voor 5 juni in de agenda stond, heeft ook aangegeven dat ze dit jaar afziet van hun jubileumeditie. De bedrijven hebben op dit moment andere zorgen aan hun hoofd en de atleten kunnen niet ongetraind aan een wedstrijd deelnemen. Niemand weet nog hoe het land eruit zal zien na begin juni. Het kan zijn dat we nog langer voorzichtig moeten blijven. Het zal niet meevallen, maar de beelden van de vele zieke mensen maken dat we toch echt voorzichtig moeten zijn.

 

Zoals eerder aangegeven zijn alle opstallen van de Spartaan gesloten: kleedkamers, kantine en sportzaal zijn niet beschikbaar. De baan is eigendom van de gemeente. Zij heeft tot nu toe de baan niet geheel afgesloten. Af en toe zien we enkelingen hun rondje maken. Zolang dat echt enkelingen blijven, kunnen we vragen of de baan bereikbaar blijft. Als blijkt dat het groepjes zijn die de baan gaan betreden, zijn de veiligheidsrisico┬┤s te groot en zullen we de gemeente vragen de baan af te sluiten. Het kan ook gebeuren dat de gemeente zelf besluit de baan af te sluiten. We hebben gezien dat de parkeerplaats intussen wel is afgesloten.

 

Het is onwerkelijk en raar stil en leeg om ons heen. In de huizen is het onrustig en druk en valt het soms niet mee om dicht op elkaar te moeten leven. Gelukkig mogen we af en toe naar buiten. Ik hoop dat u er dan ook af en toe voor kiest om intensiever te gaan bewegen: hardlopen, fietsen, oefeningen doen. Houd je fysieke conditie op peil. Deze conditie heb je hard nodig als je onverhoopt ziek zou worden. Laten we hopen dat dat u en de mensen in uw naaste omgeving niet gebeurt.

 

Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

 

Paul Stelder, voorzitter.

CORONA update CRA programma

Afgelasting TSB 2020

23 maart 2020

Beste atleten, toeschouwers, vrijwilligers en Spartaan leden,

 

Op basis van de aangescherpte maatregelen die de overheid vandaag bekend heeft gemaakt, zijn wij genoodzaakt om de 38ste Ter Specke Bokaal te annuleren.

Wij hebben besloten om ook niet te kijken naar een andere datum in 2020.

In 2021 zijn wij er uiteraard weer en we hopen jullie dan, gezond en wel, allemaal te mogen verwelkomen!

 

Als laatste bedanken wij u voor uw begrip,

 

De TSB-commissie.


Kalender
zaterdag 8 februari 2020 t/m zaterdag 4 april 2020
Activiteit RunStarter opstapgroep 10:00 - 11:00 Sportpark Ter Specke
maandag 30 maart 2020
Vergadering Bestuur 16:00 - 17:45 Atletiekbaan
Activiteit Jurycursus Athletics Champs 19:00 - 21:00 Lisse
Hoofdsponsoren
Sponsoren
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
kantine: 0252-415350
Terug naar boven