Home

Nieuws en andere berichten

Afgelopen zondag 14 april stond de eerste competitiewedstrijd voor de senioren op het programma. Voor de vrouwen dit keer in Gouda en de voor de mannen in Groningen.
Hieronder het wedstrijdverslag van beide wedstrijden.

De uitslagen zijn te vinden via atletiek.nu: !lbl#NIEUWS_READMORE!

 

Elke donderdagavond, start 19:15 uur vanaf de parkeerplaats Waterleidingduinen, ingang De Zilk. Onder leiding van Henk de Jong, als één van de eerste gecertificeerde trailrun trainers.
 

!lbl#NIEUWS_READMORE!
 

Starttijd zaterdagochtend is 9u30. 27 april geen training.

!lbl#NIEUWS_READMORE!
 

De prijzen in de kantine zullen per 15 mei 2019 worden verhoogd. Per jaar worden de prijzen bekeken en dit jaar hebben we besloten de prijzen aan te passen vanwege de BTW verhoging.
Enkele voorbeelden van nieuwe prijzen: koffiekaart is € 11,-, koffie en thee is € 1,25.

!lbl#NIEUWS_READMORE!
 

Deze maand is assistent trainer Louis de vrijwilliger van de maand. Hij doet ook af en toe een klusje bij De Spartaan, Louis is namelijk timmerman in de bouw. Tip voor alle leden: help een keertje mee op een klusdag, met een wedstrijd of evenement, alle hulp is welkom!

!lbl#NIEUWS_READMORE!
 

We gaan beginnen!
Op 11 april is de eerste Trailrun-training van De Spartaan Trailrunners. We hebben inmiddels een paar trailruns georganiseerd en omdat de belangstelling groot was starten we nu met een eigen trailrungroep. Een ‘we’ zijn Hans van den Berg en Henk de Jong. …

!lbl#NIEUWS_READMORE!
 

De laatste donderdag van het winterseizoen was er weer de schurenloop.
Deze keer voor de wandelaars naar 1 schuur maar wel

!lbl#NIEUWS_READMORE!
 

Lenie van der Poel, voorzitter van de vrijwilligerscommissie, is nu zelf een keer geïnterviewd, in plaats van dat zij voor de Vrijwilliger van de maand rubriek het interview afneemt. In het interview voor de Atletiekunie spreekt ze over verbinding, saamhorigheid en de betrokkenheid vergroten.…

!lbl#NIEUWS_READMORE!
 

Heb je langdurige klachten? Of hebben je spieren even wat onderhoud nodig? Maak dan een afspraak bij een van de sportmasseurs van AV De Spartaan. Leo Kruik is op dinsdagavond aanwezig (tot 1 mei ook nog op woensdagavond). Nicolette Zeestraten is op maandag- en donderdagavond bij De Spartaan.…

!lbl#NIEUWS_READMORE!
 

Donderdag 28 maart was de ALV van AV De Spartaan. De bekende gezichten waren aanwezig, zo'n 60 leden, en het bestuur. Alle jaarverslagen van de commissies werden besproken en goedgekeurd. De leden stelden vragen waar meestal direct antwoord op werd gegeven of waar het bestuur later nog op…

!lbl#NIEUWS_READMORE!
 
 
 
 
 
 

Komende activiteiten

2de ZHM Athletics Champs wedstrijd in Reeuwijk. Mini's, C en B pupillen aanwezig om 9:00 uur, wedstrijd start om 9:30. A1 en A2 pupillen... !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
Zaterdag 18 mei is het weer zover, het wordt alweer de 37e Ter Specke Bokaal. Veel topatleten vanuit heel Nederland en ook uit het... !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
Op 18 mei organiseert AV De Spartaan weer de Ter Specke Bokaal. Dit is een grote wedstrijd (onderdeel van het nationaal baan circuit) waarbij veel... !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
Clubblad
Wedstrijden
!lbl#KALENDER_GEEN_ITEMS!
Kalender
dinsdag 23 april 2019
Vergadering Wedstrijd Organisatie Commissie (WOC) 13:30 - 15:15 Atletiekbaan
woensdag 24 april 2019
Vergadering Recreatietrainers Sportief Wandelen/Nordic Walking 19:00 - 21:00 Bestuurskamer
vrijdag 26 april 2019
Vergadering Wedstrijd Organisatie Commissie (WOC) 08:00 - 15:00 Atletiekbaan
Vergadering Wedstrijd Organisatie Commissie (WOC) 19:00 - 22:00 Atletiekbaan
maandag 29 april 2019
Vergadering Ledenadministratie 20:30 - 22:00 Bestuurskamer

Atletiekunie

Postadres:
Secretariaat AV De Spartaan
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
kantine: 0252-415350
Terug naar boven