Nieuws

FC De Spartaan houdt zich staande in voetbalcompetitie

door
www.avdespartaan.nl
Wist u dat atleten ook kunnen voetballen? Dat hebben 14 Spartaanse mannen met leeftijden uiteenlopend van 19 t/m 40 jaar de afgelopen maanden bewezen. 

 

Om de interactie tussen de twee grootste verenigingen van Ter Specke te bevorderen heeft FC De Spartaan deelgenomen aan het Zomeravondvoetbaltoernooi van FC Lisse. In een vrijdagavond competitie waaraan vrienden-voetbalteams meedoen uit de regio werd 8 weken lang gestreden om de felbegeerde titel in poule-C. Het team bestond uit de atleten Van Blitterswijk, Schniedewind, Steenvoorden, R. Van Noort, Habers, Prins, Van Hateren, Hoekema, Van der Geest, Teeling, Beukers, Assendelft, Oosterkamp en A. Van Noort.

Door de beresterke conditie van de gemiddelde Spartaanatleet wist het team zich vast te bijten in elke tegenstander. Ondanks het nog beperkt ontwikkelde voetbaltalent van het team bleken we een tegenstander waar voor gevreesd werd. De doelstelling vooraf was om niet weggespeeld te worden en misschien een keer te scoren. Aan het einde van de rit bleken we tot ieders verbazing de 4e plaats in een poule van 8 waard. Maarliefst 18 keer wisten we een goal te produceren waarvan topscorers Tom Hoekema en Bram Prins beide 4 goals wisten te maken. Slechts 17 goals zijn er doorgelaten door doelman Richard Assendelft. 

Wij danken FC Lisse voor de voortreffelijke organisatie en bitterballen en Joost van der Meer en Hubert Habers voor het invallen. De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn al weer in gang gezet. 



 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
www.avdespartaan.nl

40 jaar trainer!

06 april 2024
Dit jaar geeft John van der Zwet 40 jaar training! Een enorme prestatie, waarbij hij al honderden atleten (soms zelfs de 2e generatie)… Meer >
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven