Nieuws

24 september Kermisloop Lisse

door
www.avdespartaan.nl
Inschrijven Van der Hulst Oranjecircuit loop in Lisse: ook bij de 2019 Kermisloop is er gelegenheid als vanouds voor Spartaanleden om mee te doen in Lisse op 24 september op het Vierkant. De hele dinsdagavond staat dan in het teken van de Kermisloop dus er zal geen training zijn want we zijn allemaal op het Vierkant!

Omkleden en collectief warmlopen richting de wedstrijd in het dorp is zoals gebruikelijk wel mogelijk. Vertrektijd vanaf De Spartaan zal op de training worden gecommuniceerd door jullie trainer(s).

Inschrijven voor deelname
(dit is wenselijk vooraf om piekdrukte op de wedstrijdavond te voorkomen)

De CRA verzorgt voor Spartaanleden het inschrijven en aanmelden van de deelnemers bij de organisatie van het Van der Hulst Oranjecircuit.
Indien je nog niet bent ingeschreven als "circuitloper"  (omdat dit bijvoorbeeld jouw enige deelnamemoment is van het circuit), dan is vanaf aanstaande dinsdag 10 september en ook op de donderdagavond na de trainingen gelegenheid tot inschrijven in onze kantine.

Je ontvangt bij inschrijving een Spartaan-wedstrijdnummer bestaande uit 3 cijfers. Voor de Oranjecircuit-administratie is dan duidelijk dat je deelnemer bent vanuit De Spartaan en kunnen de uitslagen goed worden verwerkt. Hardlopers die met het "hele" circuit meedoen hebben al een eigen nummer en kunnen dit gewoon blijven gebruiken.

Zoals je merkt bij het lezen van bovenstaande is het startnummer bedoeld voor de Kermisloop. Het Spartaancircuit/wintercircuit wordt dit jaar niet hervat waarbij door een nieuwe combinatie van trainers en CRA-leden intussen wel wordt gewerkt aan andere initiatieven om loopevenementen te organiseren voor recreanten (hardlopers, wandelaars/nordic walkers). Ontwikkelingen zijn hiervoor in volle gang en vergen nog even geduld. Een korte vooruitblik: er wordt gewerkt aan 13 oktober Warmond, Loop tegen kanker, en 15 december, Lisse Ter Speckeloop.

Bewaar voor de zekerheid jouw startnummer nog even in de tas na de Kermisloop, mogelijk komt dit later nog van pas.

De Trainers-CRA combinatie ziet met enthousiasme de inschrijvingen tegemoet vanaf aankomende dinsdag en wenst iedereen alvast veel loopplezier voor de komende periode!

 
www.avdespartaan.nl
De Spartaan webshop is uitgebreid! Zowel kleding voor groot als klein is te bestellen… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
Dit interview is in 2023 door Peter Jonkheer afgenomen voor de Zaterdag Morgen Nieuwsbrief. Omdat Mariska als penningmeester haar… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven