Nieuws

Samenwerking met sportieve fysiotherapeut

door
www.avdespartaan.nl
Vanaf vrijdag 1 november start de samenwerking tussen De Spartaan en Thaddeus Knops van thaddeus.nl. Deze samenwerking is in lijn met de intentie van AV De Spartaan om bewegen voor meer mensen mogelijk te maken. 
 

Thaddeus Knops is een gedreven en sportieve manueel therapeut uit de regio. Bij De Spartaan huurt hij een schitterende locatie om met zijn klanten te trainen. Dit kan individueel of in groepsverband. Met een ruim decennium aan ervaring in binnen- en buitenland werkt hij op een vernieuwende en flexibele wijze. Zo heeft hij o.a. geen vaste werklocatie. Thaddeus is mobiel en komt naar zijn klanten toe. Een afspraak plan je eenvoudig via zijn online agenda, waardoor wachttijden komen te vervallen. Bovendien werkt Thaddeus zonder contracten met zorgverzekeraars. Dit stelt hem in staat om altijd maatwerk te leveren. Hij gaat hiermee een stap verder dan voor fysiotherapeuten gebruikelijk is. Op deze manier kan hij samen met de klant werken aan grensverleggende sportieve prestaties. 

Thaddeus zal zich ook inzetten om de vereniging te ondersteunen. Er gaat zowel een tweewekelijks inloopspreekuur plaatsvinden, als dat er workshops worden gegeven. Houd de website en het clubblad van AV De Spartaan in de gaten voor meer informatie.

Lees ook het interview van Erwin Brandt in het Lisses Weekblad van 23 oktober (pagina 13).
Klik hier.

 
www.avdespartaan.nl
De Spartaan webshop is uitgebreid! Zowel kleding voor groot als klein is te bestellen… Meer >
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven