Nieuws

Sportieve strijd bij 32e L.J. Sport Ter Specke Loop

www.avdespartaan.nl
Zondag 15 december kwamen vele enthousiaste hardlopers naar de 32e L.J. Sport Ter Specke Loop bij AV De Spartaan in Lisse. Ruim 1.000 lopers stonden aan de start van de GeZZinsloop, 5, 10 en 15 km. De opkomst bij de kinderloop was vele malen hoger dan vorig jaar. Ze hadden wel wat tegenwind maar met het zonnetje erbij was het prima hardloopweer. Voor de 5, 10 en 15 km stond het bekende ‘rondje Puntenburg’ gepland. Tegen de wind in op het laatste stuk Achterweg en met de wind mee op de Loosterweg. 

Er werden geen parcoursrecords verbroken, maar er werden wel mooie tijden gelopen bewezen de tevreden gezichten bij de finish. De tijden van de top drie lagen bij de dames 10 km en heren en dames 5 km aardig dicht bij elkaar. Met name de strijd bij de 15 km voor de heren was mooi om te zien voor de toeschouwers. Daniëlle Vos werd tweede op de 10 km, het enige Spartaan-lid dat op het podium kwam. 

Deze editie was extra gezellig door de muziek van De Pretnoten uit Lisse. Bij de finish kregen alle deelnemers tevens een petit fours, die veelal meteen werd verorberd. Dit allemaal vanwege het 25-jarig bestaan van het Zorg & Zekerheid Circuit.

De organisatie kijkt terug op een succesvolle L.J. Sport Ter Specke Loop, zonder incidenten. Deze hardloopwedstrijd was niet mogelijk geweest zonder de sponsoren, alle vrijwilligers en het Zorg & Zekerheid comité. 

De uitslagen staan hier.


 
www.avdespartaan.nl
De Spartaan webshop is uitgebreid! Zowel kleding voor groot als klein is te bestellen… Meer >
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven