Nieuws

Zorg & Zekerheid Circuit: rest van het seizoen afgelast

door
www.avdespartaan.nl
Als gevolg van de maatregelen die door de overheid zijn opgelegd in verband met het Coronavirus, zullen de VoorschotenLoop, de Braassemloop en de Omloop van Noordwijkerhout worden afgelast. Na intensief overleg met alle betrokken organisatoren is de conclusie getrokken dat het niet mogelijk is om deze lopen nog voor de start van het seizoen 2020 – 2021 in te halen.

Het is begrijpelijk dat – na een prachtige start – dit besluit hard aankomt bij de organisatoren, sponsors en vooral bij de vele duizenden enthousiaste deelnemers.

 

Wij gaan ons nu beraden hoe wij het Zorg en Zekerheid Circuit 2019 – 2020 op de best mogelijke manier kunnen afronden, daarbij lettend op zoveel mogelijk beperking van de schade en onze mogelijkheden binnen de bestaande regels. Zodra hier meer duidelijkheid over is zal dit bekend gemaakt worden via de gebruikte kanalen: website, Facebook en Nieuwsbrief.
 

 

Het bestuur van het Zorg en Zekerheid Circuit

 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven