Nieuws

Trailrunning: kies je eigen pad en geniet van de natuur

door
www.avdespartaan.nl
Op zoek naar een nieuwe hardloopuitdaging? Probeer dan eens trailrunning. De basis van trailrunning is zo veel mogelijk onverhard te lopen (100-95%) in de natuur; over bospaden, over de hertenpaadjes en dwars door het duingebied. De ondergrond is zeer divers en daarmee wordt er meer gevraagd van techniek en kracht

Het gaat niet om de snelheid maar om de duur en vooral om het plezier en het genieten van de natuur. En om zo lang mogelijk te kunnen genieten is het leuk om een beetje afstand te kunnen afleggen. Iedereen die ongeveer 10 kilometer kan hardlopen is van harte welkom. Zien we jou op donderdagavond? 

De training start om 19.15 in de Amsterdamse Waterleiding Duinen, ingang De Zilk. Gediplomeerde trainers Henk de Jong en Hans Maarschalk verzorgen deze trainingen. De coronamaatregelen van De Spartaan zijn ook tijdens deze training van kracht. In twee groepen van maximaal 15 lopers wordt er getraind. De 1,5 meter is gemakkelijk uit te voeren aangezien je bij trailrunning je eigen pad kiest. Dat is nu juiste het mooie van trailrunning. 

Klik hier voor meer informatie over trailrunning.


 
Geen nieuwsberichten gevonden.
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven