Nieuws

Schipholfonds doneert mooi bedrag!

door
www.avdespartaan.nl

Vanmiddag (1 juli) in het Historisch Museum Haarlemmermeer heeft AV De Spartaan een prachtige donatie mogen ontvangen uit handen van Rolf Groot, bestuurslid van het Schipholfonds, van 4.269,50 Euro!

 

 


Deze aanvraag was ingediend door de commissie van de Ter Specke Bokaal en zal worden gebruikt om o.a. materialen voor jeugd en inzet tijdens (jeugd-) wedstrijden te kunnen bekostigen. 

 

De doelstelling van het Schipholfonds: Het Schipholfonds wil in de directe omgeving van Amsterdam Airport Schiphol een bijdrage leveren om sportief bewegen te bevorderen. De doelgroep is zelfstandige verenigingen, scholen, stichtingen en andere organisaties binnen het werkgebied van het Schipholfonds.

Wij zijn het Schipholfonds zeer dankbaar voor deze donatie en uiteraard zullen we deze goed besteden. Met dank aan de voltallige commissie van de Ter Specke Bokaal voor het indienen van de aanvraag.


 
www.avdespartaan.nl
Het bestuur heeft een cheque ter waarde van € 10.000,- van het Rabo Impactfonds in ontvangst mogen nemen. Het Rabo Impactfonds… Meer >
 
www.avdespartaan.nl

40 jaar trainer!

06 april 2024
Dit jaar geeft John van der Zwet 40 jaar training! Een enorme prestatie, waarbij hij al honderden atleten (soms zelfs de 2e generatie)… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven