Nieuws

SPOC 2016 inschrijving van start

door
www.avdespartaan.nl
Vanaf 1 juli is de inschrijving voor het  22e Super Prestige Oranjecircuit weer open. Het Super Prestige Oranje Circuit is een hardloopcircuit van 6 wedstrijden in Noordwijk-Binnen, Noordwijkerhout, Hillegom, Voorhout, Sassenheim en Lisse.
 

Het is voor de prestatie- en recreatieloper een uitstekende gelegenheid om de sportieve uitdaging aan te gaan. De afstanden van de wedstrijden liggen tussen de 6,5 en 7,5 KM en zijn daardoor voor iedereen haalbaar.
Het jaarlijks terugkerende evenement wordt georganiseerd door de A.V. NSL en A.V. De Spartaan in samenwerking met de Oranje- en Harddraverijverenigingen. Het circuit wordt gehouden tijdens de jaarlijkse najaarsfestiviteiten in de Bollenstreek. In tal van leeftijdscategorieën zijn punten te verdienen en prijzen voor de drie hoogst geklasseerden. Ook zijn er dit jaar weer de klasseringen voor de plaatselijke lopers in Sassenheim en Voorhout.
Het circuit start op 2 september in Noordwijk-Binnen en eindigt op 27 september in Lisse.

Inschrijving voor het circuit kan via www.oranjecircuit.nl

 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
Het bestuur heeft een cheque ter waarde van € 10.000,- van het Rabo Impactfonds in ontvangst mogen nemen. Het Rabo Impactfonds… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven