Nieuws

College van B&W positief over subsidieaanvraag

door
www.avdespartaan.nl

Vorige week donderdag 18 augustus, zijn Voorzitter Jennifer en Vicevoorzitter Laurens op bezoek geweest bij wethouder Cees Ruigrok van de Gemeente Lisse en hebben van hem goed nieuws gekregen over de bouwplannen van De Spartaan. Vrijdag stond er een positief artikel in het Leidsch Dagblad.

 


Hierin lees je dat het College van B&W van Lisse aan de Raad het voorstel doet om de Spartaan €300.000 subsidie te verlenen voor de (ver)nieuwbouw en renovatie plannen van onze vereniging. Na 60 jaar zijn onze gebouwen aan een grondige verbouwing toe om weer te kunnen voldoen aan de eisen van de tijd. Financieel heeft De Spartaan in 60 jaar niet meer subsidie ontvangen dan €30.000, de leden hebben zelf altijd voor een sluitende begroting gezorgd.

Zoals het er naar uitziet wordt de subsidieaanvraag van de Spartaan in oktober of november behandeld in de raad. Veel zal nu afhangen van de mening van de raadsleden of de subsidie zal worden toegekend.

Aan het succes hiervan  kunnen alle leden een grote bijdrage leveren door met raadsleden die je kent in gesprek te gaan en ze te vertellen hoe belangrijk sporten bij De Spartaan voor jou is en wat het met je doet.

Goede kleedruimtes, toiletten en douches en een nieuwe materialenberging, instructie-, trainings- en dopingcontroleruimte zijn hiervoor noodzakelijk.  

Goedkeuring van het voorstel door de raadsleden is een belangrijke stap in het proces om onze huisvestingsplannen te kunnen realiseren.

 

We zetten samen onze schouders eronder!

 

Laurens van Schie

Vicevoorzitter


 
www.avdespartaan.nl
Het bestuur heeft een cheque ter waarde van € 10.000,- van het Rabo Impactfonds in ontvangst mogen nemen. Het Rabo Impactfonds… Meer >
 
www.avdespartaan.nl

40 jaar trainer!

06 april 2024
Dit jaar geeft John van der Zwet 40 jaar training! Een enorme prestatie, waarbij hij al honderden atleten (soms zelfs de 2e generatie)… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven