Nieuws

Inschrijven Wintercircuit 2016-2017

door
www.avdespartaan.nl
Beste recreanten,

De CRA is weer vollop bezig met de voorbereidingen en uitwerking van het Wintercircuit voor het winterseizoen 2016-2017 waarbij wandelaars en hardlopers een gevarieerd loopprogramma op maandbasis krijgen aangeboden met keuze uit een lange of korte afstand.
Als vanouds wordt dit jaar de Kermisloop de eerste van de 8 loopjes

waaraan meegedaan kan worden. Een overzicht in de vorm van een flyer volgt komende dagen.

Nu is van belang om te starten met inschrijven:
Inschrijven vangt aan na de trainingen per 15 september, overige inschrijfdagen vallen op 20-22-24 en tijdens de kermisloop op 27 september.  De nummers voor de Kermisloop gelden het hele winterseizoen als "uw persoonlijke" startnummer dus bewaar dit goed!
Ook na de Kermisloop kan nog worden ingeschreven, immers u mag twee loopjes missen, dus geen paniek als deelname niet direct lukt bij aanvang van het seizoen.

Uiteraard zal er ook worden omgeroepen op de trainingen zodat naast de informatie op deze website en de nog uit te delen flyer  via drie kanalen maximaal herinnerd wordt aan deelname.
Dit jaar hebben we een aantal loopjes gecombineerd wegens het populaire karakter daarvan. Voordeel hierbij is dat planning en deelname van het Wintercircuit geen obstakel vormt omdat de loopjes gewoon onderdeel zijn van de wintercompetitie. Zo zult u merken dat "Loop tegen Kanker" in Warmond, "Scholierenbosloop", "ZZ-loop Lisse" gecombineerde loopjes zijn met het Wintercircuit.

De CRA hoopt weer op maximale deelname uit de recreantengroep voor zowel wandelen als hardlopen en wij wensen iedereen weer veel sportiviteit en een gezellige competitie.

 
www.avdespartaan.nl

Start 2 Trail

24 maart 2024
Trailrunning is inmiddels een vast onderdeel van het trainingsaanbod van De Spartaan geworden. Er zijn steeds meer Spartaners die het… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
De Spartaan webshop is uitgebreid! Zowel kleding voor groot als klein is te bestellen… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven