Nieuws

NEK Estafette ...... en weer clubrecords !

www.avdespartaan.nl
Het laatste weekend van september is traditiegetrouw gereserveerd voor de nationale estafette kampioenschappen in Amstelveen. De pupillen kwamen op zaterdag in aktie, zondag was de dag voor de C en D junioren. Zaterdag lieten de jongen Pup.B (Colin, Luuk, Thijs en Boele) de concurrentie achter zich op de 4 x 40m en zetten meteen even het clubrecord scherper. Goed om te weten dat het nieuwe talent zich alvast heeft gemeld. De gevestigde talenten ( Anne-Wil, Eveline, Lara en Hieke) van de MC leverden zondagochtend een fantastische prestatie door op de zweedse estafette het net opgedroogde record van de MB te verbeteren. De 2.22.51 is nu goed voor een clubrecord bij de JunC, B en A!!

De MD ( Roxy, Phebe, Mandy en Nimah) kwamen in actie op de Zweedse en 4 x 60 m.
Bij de zweedse estafette werd een knappe 4e tijd gelopen, maar helaas volgde diskwalificatie vanwege vermeend uit de baan lopen tijdens de eerste bocht. Bij de 4 x 60m werd met 32.66 een 5e tijd gelopen.
Al met al een prima afsluiting voor deze vier wedstrijdatleten van de MD

Dank aan alle trainers en ouders (incl.aspirant ploegleiders) voor de begeleiding en het beheer van de gezellige Spartaancamping.

Joost

Uitslagen : zaterdag en zondag 


 
www.avdespartaan.nl
Het bestuur heeft een cheque ter waarde van € 10.000,- van het Rabo Impactfonds in ontvangst mogen nemen. Het Rabo Impactfonds… Meer >
 
www.avdespartaan.nl

40 jaar trainer!

06 april 2024
Dit jaar geeft John van der Zwet 40 jaar training! Een enorme prestatie, waarbij hij al honderden atleten (soms zelfs de 2e generatie)… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven