Nieuws

Nimah en Gijs, Clubkampioenen D-Junioren.

www.avdespartaan.nl
Afgelopen weekend, 1 en 2 okt, met die mooie zaterdag en die vreselijke natte zondag, werd het wedstrijdseizoen afgesloten met een meerkamp voor de junioren. 14 JD en 11 MD stonden aan de start voor de diverse onderdelen.
Bij de MD wist iedereen dat het een twee-strijd zou worden tussen Nimah en Roxy.  Net als vorig jaar ging Nimah na 5 onderdelen aan de leiding en leek Roxy met een sterke afsluitende 600m. er met de winst er vandoor te gaan. Nimah liet zich nu echter niet meer verrassen en gaf alles op die laatste afstand. Het puntentotaal was met een foto-finish-achtig verschil van 3 pnt. in het voordeel van Nimah. De MD hebben er met de hele groep een leuk en vooral sportief weekend van gemaakt.
Veel flinke verbeteringen van de pr’s en ook de Spartaanranglijsten bij de MD zijn na dit seizoen weer eens opgeschud door deze groep.
 
De wedstrijd bij de JD werd bepaald door de 2e jrs Gijs en Matthijs, gevolgd door Stijn, Melle en Bas. Gijs bleek uiteindelijk de sterkste, met een voorsprong van 448 pnt. mag hij een jaar lang de grote wisselbeker in huis hebben.  De prestaties van alle deelnemende jongens waren opvallend, want op de 112 onderdelen, incl. het puntentotaal, werden maar liefst 82 pr’s verbeterd. Voor een aantal was dit hun eerste meerkamp; het was goed om te zien dat veel jongens, ondanks dat ze niet mee konden doen voor de prijzen, serieus met hun meerkamp bezig waren. Allemaal veel succes in het volgende atletiekseizoen!

Uitslagen MD en JD

Joost
 


 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
Het bestuur heeft een cheque ter waarde van € 10.000,- van het Rabo Impactfonds in ontvangst mogen nemen. Het Rabo Impactfonds… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven