Nieuws

Wandeltocht Wintercircuit in Warmond

door
www.avdespartaan.nl
Ook voor ons wandelaars had de organisatie van de 6e loop tegen kanker een speciaal parcours van 10 km uitgezet. Hierbij mag de uitgebreide routebeschrijving met vooral informatie over de bezienswaardigheden onderweg, niet onvermeld blijven.
Na de start eerst over de Herenweg richting Oegstgeest. Op de routebeschrijving stond Voetpad volgen.  Er waren echter

zoveel wandelaars dat de hele weg in beslag was genomen. Na 2 x linksaf gingen we door de Jan Steenlaan/Dorpsstraat het bos van Krantz in. De minister was denk ik aan het bijkomen van de inspanningen. We hebben hem niet gezien, maar we gingen ook met een grote boog om het Huys te Warmond.
Daarna naar station Sassenheim  en via de bus- en voetgangers/fietserstunnel (verzorging en muziek) door het industriegebied tussen station en Herenweg. De autoweg en spoorlijn over en via weer een bedrijventerrein (wie komt daar anders?) door een noodhekje en een speciaal neergelegde  pontonbrug de weilanden in (langs de ’andere kant’ van het spoor). Verderop een keer of 5 via speciaal neergelegde bruggetjes van het ene weiland  naar het andere en richting de Oude Toren. Daarna door het landgoed van de familie Leemans met bij hun huis speciaal voor ons geplukte appels. Langs Mariënhaven naar de finish, waar ook lopers van de 10 kilometer binnenkwamen. 
01-10-2016

warmond wandelen oktober 2016

www.avdespartaan.nl
www.avdespartaan.nl
www.avdespartaan.nl
www.avdespartaan.nl

 
www.avdespartaan.nl
Het bestuur heeft een cheque ter waarde van € 10.000,- van het Rabo Impactfonds in ontvangst mogen nemen. Het Rabo Impactfonds… Meer >
 
www.avdespartaan.nl

40 jaar trainer!

06 april 2024
Dit jaar geeft John van der Zwet 40 jaar training! Een enorme prestatie, waarbij hij al honderden atleten (soms zelfs de 2e generatie)… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven