Nieuws

Nieuwe Protocol Hekken Wielerbaan

door
Het is mogelijk al opgevallen: de hekken van de wielerbaan worden dwars op de baan gezet sinds enkele weken. Hieronder meer informatie hierover.

Sluitingsprotocol hekken parkeerterrein sportpark Ter Specke

 

 
  1. Om 05.00 uur worden de hekken geopend door personeel van Flexteam Security.
    De hekken worden vervolgens over de wielerbaan geplaatst (beide zijden) en afgesloten (speciale voorziening op hekken aangebracht met hangsloten/dezelfde sleutel).
     
  2. Om 01.00 uur wordt het parkeerterrein weer afgesloten door personeel van Flexteam Security. Mochten de hekken eventueel later gesloten moeten worden vanwege bijzondere evenementen op het sportpark (met evenementenvergunning) dan wordt de meldkamer van  Flexteam Security vantevoren tijdig telefonisch benaderd en geinformeerd.
     
  3. Op die momenten dat er sprake is van wielerevenementen van RTV De Bollenstreek, wordt het parkeerterrein afgesloten en de hekken door betrokken vrijwilligers van de RTV voorzien van kettingen en sloten van de RTV. Nadat het wielerevenement is afgelopen worden de hekken weer afgesloten teruggeplaatst over beide zijden van de wielerbaan.
     
  4. Op zaterdagen worden de hekken vanaf 19.00 uur over de wielerbaan geplaatst zodat deze overdag beschikbaar is als overloop parkeerterrein indien het parkeeraanbod op het parkeerterrein en het Gebakoveld niet voorziet in de parkeerbehoefte.  
     
  5. Mocht er sprake zijn van grootschalige (sport)evenementen waarbij de wielerbaan ingezet wordt als extra parkeervoorziening (overloop) dan dient Flexteam Security hierover tijdig geinformeerd te worden. De hekken worden dan niet over de wielerbaan geplaatst.   
     

Namens de gezamenlijke sportverenigingen sportpark Ter Specke,
 
Cees Verburg
Bestuurlid Algemene zaken FC Lisse


 

 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
Het bestuur heeft een cheque ter waarde van € 10.000,- van het Rabo Impactfonds in ontvangst mogen nemen. Het Rabo Impactfonds… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven