Het laatste nieuws

SPOC Circuit: een mooie hardlooptraditie in de Bollenstreek

11 mei 2017 door Jennifer Lem
www.avdespartaan.nl
In de verschillende dorpen is het SPOC-circuit een begrip en een traditie waar vele recreatieve hardlopers van genieten. In de maanden augustus en september worden deze loopjes in de 6 dorpen georganiseerd ten tijde van de feestweken. Wie nog nooit een "SPOC-je" heeft gelopen, langs de botsautootjes en de oliebollenkramen, moet dat zeker eens uitproberen!

Van oudsher was het SPOC-circuit een samenwerking tussen de verschillende Oranjeverenigingen, de Harddraverijvereniging, de NSL (Noordwijkse Strand Lopers) en AV De Spartaan. Vanwege met name financiële redenen heeft de NSL zich teruggetrokken uit de organisatie. De Spartaan is van mening dat het SPOC-circuit moet blijven bestaan en mede daarom hebben we als bestuur besloten het SPOC volledig onder Spartaans bestuur te stellen. 
Wij zijn heel blij dat er mensen zijn opgestaan die het SPOC-circuit willen organiseren en een bestuur willen vormen. Voorzitter is Paul van Aurich (NSL) en drijvende kracht is Marcel Konijn. Nicolette Zeestraten is sinds kort ook aangeschoven in het bestuur. Daarnaast is bijvoorbeeld Richard Granetia een vast lid van de organisatie als speaker van het circuit. 

Het SPOC-bestuur is naarstig op zoek naar versterking binnen hun bestuur. Dat kan zijn iemand die handig is met de (sociale) media Facebook, website, maar er moeten ook allerlei zaken geregeld met de Oranjeverenigingen, sponsors, en materialen. Flyers moeten gemaakt worden, stukjes voor de weekbladen etc. Ook zijn helpende handen ten tijde van de 6 loopjes zeer welkom.

Mocht je enthousiast zijn over het SPOC-circuit en een korte periode in het jaar willen helpen, meld je dan aan bij mhkonijn@gmail.com. Bestuurslid zijn bij het SPOC betekent niet dat je hier het hele jaar mee bezig bent. 

Wij hopen dat mede dankzij jullie hulp, ook dit jaar het SPOC-circuit weer een daverend succes wordt!

Vriendelijke groeten,

Jennifer Lem
Voorzitter AV De Spartaan

 
Wil je op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten van De Spartaan per e-mail? Voeg dan @avdespartaan.nl als veilige afzender toe… Meer >
 
Aanvullingen en verbetering van de uitgereikte flyer van het Spartaancircuit 2018-2019. De wandelingen op 7 oktober en 11 november… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
Beste Runners, zondag 11-11-2018 was het Spartaan Circuit te gast bij de NSL bosloop waar Meer >
 
www.avdespartaan.nl
Een groter compliment kun je niet krijgen als trainer. Na jarenlang training te hebben gegeven aan de Mila’s van AV De Spartaan,… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Postadres:
Secretariaat AV De Spartaan
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
kantine: 0252-415350
Terug naar boven