Nieuws

Nieuwe toestellen in gebruik genomen!

www.avdespartaan.nl
De multifunctionele bewegingsruimte is vanaf woensdag 7 maart volledig ingericht met nieuwe sporttoestellen en -materialen. Dit is aangeschaft door Stichting voorheen Coöperatie Onderling Belang, met voorzitter Kees van der Zwet. Woensdagmiddag werd het voor het eerst in gebruik genomen door enkele topatleten van De Spartaan: Andrea Bouma, Bas Meeuwenoord, Neal Ott en Jurgen van der Zwet. Anthony Ott stelde de sporters voor aan de aanwezigen: bestuursleden, geïnteresseerde leden en Kees van der Zwet. De sporters demonstreerden de toestellen en Anthony vertelde over de functie van de toestellen en welk onderdeel je traint. Sommige oefeningen zagen er zeer uitdagend uit en de aanwezigen lieten blijken die oefeningen liever aan de topatleten over te laten.

Andrea BoumaNeal OttDe stichting heeft deze toestellen voor De Spartaan aangeschaft om de (jeugd)atleten te ondersteunen in de sport en De Spartaan als breedte sport vereniging verder te laten ontwikkelen. Ook gaf Kees  aan dat het past bij het nieuwe clubgebouw en dat hij hoopt dat iedereen er van zal genieten.




Voorzitter Jennifer gaat er vanuit dat men zeker zal genieten. De toestellen dragen bij aan betere prestaties en hersteltraining. En de gehele ruimte is natuurlijk ook erg handig als het regent. De inrichting is optimaal en kan door de leden worden gebruikt. De verwachting is dat de wedstrijdatleten er het meest gebruik van zullen maken. Voor de recreanten is het ook zeker geschikt bijvoorbeeld voor hersteltraining en oefeningen met de gewichten. "De mogelijkheden en potentie van de bewegingsruimte staan gelijk aan die van de totale vereniging. Het is weer een mooie stap en zal een positieve uitwerking hebben op de gehele vereniging", aldus Jennifer.

Om de stichting te bedanken had De Spartaan voor Kees nog een klein presentje: een Run Starter pakket. Kees had er zeker van gehoord en gaf aan het daar ook bij te houden.
Kees van der ZwetJurgen van der Zwet

 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
Het bestuur heeft een cheque ter waarde van € 10.000,- van het Rabo Impactfonds in ontvangst mogen nemen. Het Rabo Impactfonds… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven