Nieuws

Mooie opbrengst Lisse Loop

www.avdespartaan.nl

Zaterdag 10 maart vond de vierde Lisse Loop bij Kasteel Keukenhof plaats. Een mooie lentemiddag, het ultieme wandel- of hardloopweer. Lisse Loop 2018 trok ruim 200 deelnemers die het parcours aflegden en door het publiek werden aangemoedigd. Ook liepen veel wandelaars de route over het landgoed van 5 en 7 km. De Lisse Loop kende dit jaar ook een Kinderloop. Er liep een Minion mee in deze Kinderloop. Voor de jonge lopers een hele belevenis! Het was een gezellige middag met sportieve inzet. Kinderen genoten van de kinderspelen en van de dieren bij Kinderboerderij Poelepetaat.

 


Opbrengst
De Lisse Loop heeft een bijdrage gerealiseerd van ruim € 2000,-. Dit is het eindresultaat van de inschrijfgelden, verkoopopbrengsten, giften en donaties. Voor deze mooie opbrengst bedankt Stichting Kasteelhoeve alle lopers, donateurs, bedrijfsteams en sponsoren. Zonder deze (financiële) bijdrage en inzet was de organisatie van de Lisse Loop niet mogelijk geweest. Ditzelfde geldt voor alle ondernemers en betrokkenen die de Lisse Loop hebben gepromoot. Dank aan Keukenhof voor het gebruik van het landgoed én aan de ruim 35 vrijwilligers die zich voor de Lisse Loop en alle bijbehorende activiteiten hebben ingezet. De opbrengst van de Lisse Loop 2018 wordt gebruikt voor gereedschap en de inrichting van een nieuwe moestuin naast de ‘basiswerklocatie’ De Blockhut.
 

Doelstelling Stichting Kasteelhoeve
Stichting Kasteelhoeve faciliteert de dagbesteding voor (jonge) mensen met een verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel, psychiatrische stoornissen en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De deelnemers hebben het dagprogramma op Keukenhof. De Stichting heeft geen winstoogmerk en wordt door vrijwilligers en sponsors gefaciliteerd. De daadwerkelijke zorg en begeleiding van de deelnemers voert 's Heeren Loo uit.
 

Dagprogramma op Keukenhof
Het dagprogramma van de deelnemers bestaat uit beheers- en onderhoudswerkzaamheden op Keukenhof, het vrijhouden van de wandelpaden, zaagwerkzaamheden in het bos, ontwikkelen van de nog op te bouwen nieuwe kruiden- & moestuin en het kloven van openhaardhout. Meer informatie is te vinden op www.kasteelhoeve.info.
 

Stichting Kasteelhoeve organiseerde de Lisse Loop 2018 in samenwerking met Atletiekvereniging De Spartaan en Keukenhof.

 

Foto's: fotograaf Anneke van Neerbos – Oorthuijs


 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
Het bestuur heeft een cheque ter waarde van € 10.000,- van het Rabo Impactfonds in ontvangst mogen nemen. Het Rabo Impactfonds… Meer >
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven