Nieuws

Update openingsfeest en reünie zondag 29 april

www.avdespartaan.nl

Het is bijna zover: de officiële en bovenal feestelijke opening van ons vernieuwde clubgebouw. Inmiddels zijn de multifunctionele bewegingsruimte en de kantine al in gebruik. Ook de andere faciliteiten zullen bij het verschijnen van het clubblad waarschijnlijk gereed zijn. We zijn erg trots op het resultaat en willen dat graag met jullie vieren!

Het is tevens een mooi moment om herinneringen op te halen met leden en oud-leden. Daarom organiseren we een reünie. Ken je nog oud-leden, nodig ze dan zeker uit.

Nog niet aangemeld? Dat kan nog steeds via: avfeestcommissie@hotmail.com
Vermeld daarbij met hoeveel personen je komt.


Programma
Vanaf 15.00 ben je van harte welkom. Leden, oud-leden, jong en oud! De reünie start direct en we vertonen op een groot scherm historische foto's van de vereniging en haar leden. Heb je nog foto's, stuur ze op naar: avfotofeestcommissie@hotmail.com. Er zijn foodtrucks waar je de gehele dag lekker eten kunt kopen en in de kantine en op het terrein worden drankjes verkocht. Hiervoor heb je muntjes nodig: 1,50 per stuk. Een drankje is 1 muntje en het eten is 1 of 2 muntjes.


Om 15.00 start direct de activiteit voor kinderen van 6 t/m 12 jaar: de Olypische jeugdspelen. Aanmelden kan via de website van De Spartaan, kies in het menu voor Activiteiten. Ook voor broertjes en zusjes!


Anouk Kragtwijk zal om 16.15 een mooi optreden geven. Daarna is de officiële en spectaculaire opening. We geven aandacht aan de personen, die op wat voor manier dan ook hebben bijgedragen aan de totstandkoming van het clubgebouw.
 

Vanaf 17.00 is het party-time! In de bewegingsruimte zal DJ Ruben van Ruiten feestmuziek draaien voor alle leeftijden. Er mag gedanst worden!!
 

Voor de jeugd, maar natuurlijk ook voor iedereen die zich jeugdig voelt, kun je losgaan om 18.00 met lasergamen! Ondertussen gaat het feest met de DJ, de reünie, de kantine en de foodtrucks gewoon door. Om 21.45 is de laatste ronde.
 
We hopen jullie zondag 29 april te zien!


 
www.avdespartaan.nl

Start 2 Trail

24 maart 2024
Trailrunning is inmiddels een vast onderdeel van het trainingsaanbod van De Spartaan geworden. Er zijn steeds meer Spartaners die het… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
De Spartaan webshop is uitgebreid! Zowel kleding voor groot als klein is te bestellen… Meer >
 
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven