Het laatste nieuws

ALV 19 april 2018: nieuwe voorzitter van start!

24 april 2018 door Paula Hollander
www.avdespartaan.nl
Tijdens de ALV zijn o.a. het Jaarverslag 2017, de Begroting 2018 en het Beleidsplan 2018-2022 akkoord bevonden door de aanwezigen. Het was ook het officiële moment om de nieuwe voorzitter voor te dragen: Paul Stelder. Daarnaast werden jubilarissen in het zonnetje gezet en werden nieuwe bestuursleden en commissievoorzitters voorgedragen. 

Jubilarissen
Conny van Schie is actief lid (sinds 1 oktober 1992) met interesse in andere mensen. Altijd enthousiast en bereid om een handje te helpen. In de kantine is zij al jaren actief. Al sinds 1 augustus 1992 is Vincent Schniedewind lid. En al heel wat jaren trainer geweest, vrijwilliger voor diverse activiteiten en momenteel actief als vertrouwenscontactpersoon. Vincent is een kleurrijke persoonlijkheid die makkelijk praat, een echte gangmaker, die op een respectvolle manier mensen weet te motiveren. Niet aanwezig op de ALV is Maarten ter Hoeve, lid vanaf 1 mei 1992. Hij was verdienstelijk Mila atleet, hij heeft jaren meegedaan met de competitie ploeg. Nu al 12 jaar als Atleten manager verantwoordelijk voor deelnemersveld Ter Specke Bokaal.
Conny van Schie, 25 jaar lid AV De SpartaanVincent Schniedewind, 25 jaar lid AV De SpartaanALV De Spartaan 2018
Bestuursverkiezingen
Wim Schouten wordt door Jennifer, namens de vereniging, bedankt voor zijn jaren inzet als voorzitter van CRA (Commissie Recreatie Atletiek). "Ik heb Wim leren kennen als een bedachtzame man, met een bijzonder gevoel voor humor. Hij neemt zijn rol in het bestuur uiterst serieus en toen we zonder penningmeester zaten nam hij deze rol zeer professioneel over. Daarnaast is hij jaren trekker geweest van het wintercircuit als voorzitter van de CRA." Het bestuur heeft Piet Jan van der Marel voorgedragen en is aangenomen.

De volgende Wim die naar voren mag komen omdat ook hij stopt is Wim Bouma, voorzitter van CJA (Commissie Jeugd Atletiek). "Wim, als vereniging mogen wij jou ook zeer dankbaar zijn voor de mega inzet die jij de afgelopen jaren als voorzitter CJA hebt gegeven. De wijze waarop jij CJA hebt vormgegeven heeft ervoor gezorgd dat er steeds meer ouders betrokken zijn, dat je zware taken verdeeld hebt en dat je Athletic Champs nog meer in beeld hebt gebracht. Wat mij vooral van jou zal bijblijven is het inmense plezier dat van je afstraalt als je net een wedstrijd goed hebt afgerond en natuurlijk als iedereen weer jouw zelfgebakken pizza’s heeft gegeten." Zijn vervanger is Frans Dorsselaer. 

Tijdens de ALV is tevens goedkeuring gevraagd voor de nieuwe bestuursfunctie voor CKZ (Commissie Kantine Zaken): voorzitter CKZ. Dat is akkoord bevonden door de aanwezigen en tevens de voorgedragen persoon van deze functie: Rob van der Klauw. Vervolgens worden Sandra Bouma en Jiska Maas, die wel al in hun rol actief zijn, formeel benoemd. Sandra als voorzitter van WOC (Wedstrijd Organisatie Commissie) en Jiska als secretaris.
Voorzitter CRAVoorzitter CJA

Voorzitter
De laatste verkiezing is die voor de vervanger van Jennifer Lem als voorzitter. Paul Stelder wordt voorgedragen en enthousiast ontvangen door de aanwezigen. Paul zal de veelomvattende functie als voorzitter vervullen en met iedereen samenwerken om alles goed te organiseren. Hij is gestopt als huisarts en heeft tijd voor De Spartaan, een vereniging waar hij al jaren lid van is. Nu de verbouwing zo goed als is afgerond gaat De Spartaan weer een nieuwe fase in, waar Paul graag aan bij wil dragen. Oud-voorzitter Jennifer wordt hartelijk bedankt voor haar inzet de afgelopen jaren door Laurens, vice-voorzitter. Hij roemt haar frisse blik, de positieve beweging die ze mee brengt en creativiteit in alles wat ze doet. Ze heeft haar voorzittersrol met verve uitgevoerd. De media aandacht rondom de wedstrijden, prestaties en natuurlijk de verbouwing is te danken aan de kennis en aandacht van Jennifer. De Spartaan staat nu goed op de kaart. Vervolgens bedankt Jennifer iedereen. "Ik ben echt in een warm bad terecht gekomen toen ik van start ging als voorzitter. Voelde me gesteund en kreeg het vertrouwen. Ik heb het met heel veel plezier gedaan en ik jullie op de baan. En ik blijf me bemoeien met de sponsoring."

De bouwcommisie wordt wederom bedankt voor de inzet en al het werk dat is verricht. Met speciale aandacht voor Fred, Nico en Laurens.

Tot slot opent Jennifer de bar. Tot groot genoegen van de aanwezigen!

Paul StelderJennifer LemBouwcommissie AV De Spartaan
 

 
www.avdespartaan.nl
Meer informatie volgt later. Maar noteer de datum alvast als je hier graag bij wilt zijn. We starten om 20.30 in de kantine. Het… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
Alle leden zijn uitgenodigd voor de Nieuwjaarsreceptie van AV De Spartaan op zaterdag 5 januari 2019, van 16.30 tot 18.30 in de… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
Vanaf 4 december 13:00 uur zijn alle leden verplicht om een sterk wachtwoord in te stellen op de site in MyClub.   Meer >
 
www.avdespartaan.nl

Wintercircuit C/D junioren

02 december 2018
Het wintercircuit voor de C/D Junioren is zondag 2 december van start gegaan, voor de eerste loop hadden zich 36 atleten verzameld.… Meer >
 
 
 
24-11-2018 Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
Postadres:
Secretariaat AV De Spartaan
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
kantine: 0252-415350
Terug naar boven