Nieuws

Opening groot succes!!

www.avdespartaan.nl
De feestcommissie was zaterdag 28 april vol enthousiasme bezig met de voorbereidingen. De enige zorg was het weer. Op zondag 29 april was er regen, veel regen. Het feest heeft er zeker niet onder geleden. Het was een groot succes! Veel leden, oud-leden, sponsoren, partners en geïnteresseerden zijn naar AV De Spartaan gekomen om met elkaar de opening van het clubgebouw te vieren. De kinderen waren heel enthousiast bezig met de Olympische spelletjes. Voor leden en oud-leden was het een weerzien van oude bekenden. Er werd vele malen geproost en voor het heerlijke eten stond iedereen graag in de regen in de rij. Een geslaagde dag met vele hoogtepunten.

Bekijk de video: https://vimeo.com/267975819

Terwijl de jeugd na afloop van de spelletjes een heerlijk stuk taart kreeg, stond Anouk Kragtwijk klaar om twee liedjes te zingen, speciaal geschreven voor De Spartaan. Anouk is namelijk niet alleen journaliste en cabaretière, maar ook oud-atleet van De Spartaan. Haar ervaringen van 400 meter hardlopen verwerkt in een liedje sprak zeer tot de verbeelding. Onder de paraplu's vandaan klonk een hard applaus. Ze moest met haar toetsenist Jasper Swunk wel wat improviseren vanwege het weer. Dat ging hen zeer goed af.
Taart AV De Spartaan openingAnouk Kragtwijk AV De Spartaan opening









Tijdens de speech van de voorzitter van de bouwcommissie, Laurens van Schie, was er veel aandacht voor de inzet van de vrijwilligers en de medewerking en samenwerking van en met Bouwbedrijf GJ van der Hulst, gemeente Lisse, buurverening The Flags en alle sponsoren. Later werd er nog een steen met alle samenwerkende partners en sponsoren onthuld. (Lees hier het volledige interview met Laurens over de vernieuwbouw.)

Laurens  AV De Spartaan openingSponsors  AV De Spartaan openingRabobank  AV De Spartaan opening








Oud voorzitter Jennifer Lem kreeg de eer om van de Rabobank Bollenstreek een cheque te mogen ontvangen van € 10.000,-. Met deze gift is De Spartaan enorm blij en het is zeer goed besteed. De nieuwe kantine en de inrichting van de kleedkamers zijn hiermee (deels) bekostigd. Namens de Rabobank Bollenstreek waren Paul Groen, directievoorzitter, en Henk de Jong, accountmanager team Agri en tevens looptrainer van de recreanten, aanwezig.


Ook Martin Hersman, de enthousiaste presentator van de dag, blijkt een improviastietalent te zijn. Met zijn vrolijke stem wist hij iedereen de juiste kant op te sturen. Na de speeches was het verzoek om richting het middenterrein te lopen. Een luid toeterend oud Volkswagenbusje trok al even de aandacht. Het busje stopte op het middenterrein en bouwvrijwilligers met bouwhelm stapten als een soort The A-team uit het busje om in een estafette de sleutel, ontworpen door jeugdlid Siebe Holleman, aan elkaar door te geven. Oudste Spartaanlid Henk Elfering opende onder luid applaus het clubgebouw. Alle aanwezigen kregen een glas champagne om met elkaar te proosten. Net zoals in 1965 tijdens de opening van de sintelbaan bij AV De Spartaan klonk er driewerf hoera. Het teken voor de DJ om de muziek in te starten, voor de koks om de hamburgers te bakken en voor alle aanwezigen om te genieten van het feest!
Bouwvrijwilligers  AV De Spartaan openingMartin Hersman  AV De Spartaan openingFeest  AV De Spartaan openingEten  AV De Spartaan opening

















Foto's

Er liepen vele fotografen rond en we hebben dus ook veel foto's. Deze zijn hier te bekijken, en zullen nog aangevuld worden.
Foto's Jan Sjoerd de Vries

Foto's Peter Jonkheer

Foto's Rob van der Linden
Foto's diversen: o.a. Roy Vriesde gemaakt met een drone en van Donna van der Niet

Heb je nog een mooie foto die je zeker wilt delen, stuur deze dan op naar pr@avdespartaan.nl of deel het op de facebookpagina


 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
Het bestuur heeft een cheque ter waarde van € 10.000,- van het Rabo Impactfonds in ontvangst mogen nemen. Het Rabo Impactfonds… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven