Nieuws

B-groep loopt voor Manege Puntenburg

door
www.avdespartaan.nl

De dinsdagavond B-groep van 19.00 uur gaat tijdens de Schoonderbeek Installatie Estafette voor de Manege Puntenburg lopen. In de afgelopen weken zijn in de B-groep een groot aantal estafetteteams samengesteld, die op vrijdagavond 1 juni voor een prachtig goed doel gaan lopen.
 

Stichting Puntenburg is opgericht in 1996 en stelt zich als doel paarden te trainen voor het rijplezier van speciale kinderen. Denk hierbij aan kinderen met een verstandelijke- en of lichamelijke beperking. De paarden hebben een gunstige, revaliderende werking op de kinderen. Het betekent voor veel kinderen even bevrijd te zijn van hun rolstoel en beperkingen. Het rijden vraagt concentratie en een reactie van het hele lichaam. De natuurlijke cadans van het paard biedt ontspanning en plezier. De paarden geven benen aan de kinderen.
 

Heb je ook zin om in een van de teams van de B-groep mee te lopen en wat sponsorgeld voor dit goede doel te verzamelen? Dat kan! Sommige B-groep teams hebben nog lopers nodig!
Meld je bij Peter Jonkheer en hij zorgt dat je in een leuk team terecht komt.

Kun je niet meelopen, maar wil je het initiatief van de B-groep wel financieel ondersteunen? Meld je bij Peter voor meer informatie.

 

Meer informatie over het goede doel vind je op www.stichtingpuntenburg.nl


 

 


 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
Het bestuur heeft een cheque ter waarde van € 10.000,- van het Rabo Impactfonds in ontvangst mogen nemen. Het Rabo Impactfonds… Meer >
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven