Nieuws

Digitale ledenpas Atletiekunie: e-mailadres controleren

door
www.avdespartaan.nl
In 2017 is de Atletiekunie gestart met het uitgeven van digitale ledenpassen. Deze ledenpassen worden per email verstuurd aan alle leden van wie een emailadres bekend is. De emailadressen worden volgens de wet bescherming persoonsgegevens en de Europese richtlijnen aangeleverd door De Spartaan bij de Atletiekunie.

Deze emailadressen worden uitsluitend gebruikt om de digitale ledenpas toe te sturen of relevante berichten die altijd een direct verband met de beoefening van de atletiek moeten hebben. De Atletiekunie is zeer terughoudend in het versturen van mailberichten aan alle leden.

Inmiddels is gebleken dat niet alle leden hun digitale ledenpas kunnen ontvangen i.v.m. het ontbreken van het juiste mailadres. Daarom graag een oproep aan iedereen om in te loggen op de website van De Spartaan. Linksboven op de website of klik hier: Inloggen. 
Als je bent ingelogd zie je jouw gegevens staan. Klik op Mijn gegevens wijzigen. Daar staat ook het veld Emailadres is. Indien deze nog niet is ingevuld, graag aanvullen en op Opslaan klikken rechtsonder op de pagina.

Wil je niet dat jouw emailadres voor andere leden zichtbaar is? Ga dan naar Privacy instellingen, dat staat op de eerste pagina als je bent ingelogd (en naast de knop Gegevens wijzigen).

Indien het niet lukt om in te loggen, kun je een email sturen naar de ledenadministratie: ledenadministratie@avdespartaan.nl

Tot slot: je kunt voor het gemak, het vakje aanvinken bij 'Mij ingelogd houden na afsluiten'. Als je een volgende keer de website bezoekt ben je direct ingelogd en kun je bij al jouw persoonlijke gegevens en informatie van jouw groep.

Meer informatie over de digitale ledenpas lees je in de FAQ van de Atletiekunie.

 
www.avdespartaan.nl

Start 2 Trail

24 maart 2024
Trailrunning is inmiddels een vast onderdeel van het trainingsaanbod van De Spartaan geworden. Er zijn steeds meer Spartaners die het… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
De Spartaan webshop is uitgebreid! Zowel kleding voor groot als klein is te bestellen… Meer >
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven