Nieuws

Maatschappelijke betrokkenheid Rabobank en De Spartaan

www.avdespartaan.nl
In april dit jaar is een nieuw advieskantoor van de Rabobank Bollenstreek in Lisse geopend. Op de muur van de spreekkamer Ter Specke is onze atletiekbaan met Spartaan atlete Lotte van Stijn te zien. Lotte is 18 jaar, gespecialiseerd in de 400 meter en traint bij de meerkampgroep van Anthony Ott.
 

Lotte was aanwezig bij de opening van het gebouw en heeft gezien hoe groot de foto is geworden. Het is een inspirerend uitzicht over de baan met Lotte in actie.
 
Algelopen weekend stond in de Weekenkrant een advertorial van de Rabobank waarin zij haar maatschappelijke betrokkenheid laat zien. De Spartaan kon daarin niet ontbreken. Het Coöperatiefonds Rabobank Bollenstreek doneerde voor het (ver)nieuwde clubgebouw € 10.000,-. Tijdens de opening eind april werd de cheque overhandigd. In het interview in de Weekendkrant vertelt Laurens over de relatie met de Rabobank en het clubgebouw. Door deze samenwerking en de professionele ontwikkeling van het clubgebouw is de Rabobank bij De Spartaan gekomen voor het idee van de spreekkamer.

Klik hier voor het artikel uit de Weekendkrant.

 

 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
Het bestuur heeft een cheque ter waarde van € 10.000,- van het Rabo Impactfonds in ontvangst mogen nemen. Het Rabo Impactfonds… Meer >
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven