Nieuws

Wie durft en gaat met ons de uitdaging aan?

door
www.avdespartaan.nl

De meesten van De Spartaan kennen ons wel van Hollen door de Bollen, dat elk jaar mede door de inzet van De Spartaan maar zeker niet in het minst door het meedoen van jullie groot gegroeid is.



Afgelopen jaar heeft Hollen door de Bollen ruim € 36.000,-- opgebracht. Met al onze andere acties van het afgelopen jaar konden we € 80.000,- overmaken aan stichting Roparun. Een gigantisch bedrag en we zijn daarmee op de vierde plaats geëindigd waar wij ongelofelijk trots op zijn. Maar Team Bollenstreek wil meer, veel meer. Onze droom is om aankomende jaar een keer ergens op het podium te komen. Met € 1.500,- minder dan de nummer drie van dit jaar was het al bijna gelukt. Balen, zou je zeggen, maar niets is minder waar, het geeft juist de uitdaging om er dit jaar nog een schepje boven op te doen.

 

Een uitdaging die alleen maar kan als het team compleet is. Is dat dan zo moeilijk, zou je zeggen, in feite niet. Wij kunnen genoeg mensen krijgen. Maar dat zijn niet de gemotiveerde mensen die wij zoeken. Iedereen wil z’n avontuur voor het leven wel aan, dat is het probleem niet. Het probleem zit hem in het feit, dat zij er wel wat meer voor over moeten hebben.

 

Wat betekent dat: af en toe je melden voor een actie. Bij Hollen door de Bollen aanwezig zijn. Bollen verkopen onder familie en vrienden. Kijken of jij misschien in jouw omgeving mensen kent, die je kan vragen of ze Team Bollenstreek willen sponsoren.

 

Wij zoeken een loper en een fysio. Een loper die ongeveer 13 km per uur loopt. Wij schrijven in op plusminus 12 km. De ervaring leert dat iemand die 13 km loopt prima 12 km kan volhouden. Tel daarbij op dat de Roparun ongeveer 48 uur duurt, dan is dit een goed uitgangspunt.

Een fysio die zich gedurende die 48 uur compleet in dienst stelt van het team. Die met zijn kennis en ervaring het team op de been houdt. Als fysio ben je niet alleen, wij hebben ook nog een sportmasseur bij ons.

 

Wij bieden een zeer gemotiveerd team, dat gedurende het jaar bezig is zoveel mogelijk geld op te halen. Een team dat iedere nieuweling probleemloos in zich opneemt of je er altijd al was. Een team dat tijdens de Roparun met grappen en grollen er voor elkaar is.

 

Kortom durf jij dit avontuur aan of wil je verder informatie, meld je dan aan. Tel: 06-31685838.

 

Dave van der Wijngaard (Team captain Team Bollenstreek)


 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
Het bestuur heeft een cheque ter waarde van € 10.000,- van het Rabo Impactfonds in ontvangst mogen nemen. Het Rabo Impactfonds… Meer >
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven