Het laatste nieuws

Start Zorg & Zekerheid Circuit

03 september 2018 door Piet van Rijnberk
www.avdespartaan.nl
Het Zorg & Zekerheid seizoen 2018-2019 gaat op korte termijn weer van start. Als aandachtspunt willen we meegeven dat indien je online inschrijft je aan kan geven welk goed doel je kiest.

Eén van de goede doelen is een goed doel uit Lisse, waarvan ons lid Jack de Vroomen voorzitter is, n.l. "Stichting Puntenburg" deze is opgericht in 1998 en stelt zich als doel paarden te trainen voor het rijplezier van speciale kinderen. Denk hierbij aan kinderen met een verstandelijke- en of lichamelijke beperking. zie: http://www.stichtingpuntenburg.nl. Een aanrader.

Hieronder staat het persbericht.

Voor meer informatie over het Zorg & Zekerheid Circuit, zie: het circuit.net
Voor inschrijving, klik hier 

Leiden, 24 augustus 2018

 

Iedereen wint in het Zorg en Zekerheid Circuit!

 

 

Het Zorg en Zekerheid Circuit start op 4 november in Mijdrecht. Het grootste recreatieve loopcircuit van Nederland is dit seizoen vernieuwd. De Olympische gedachte ‘meedoen is belangrijker dan winnen’ wordt beloond. Alle circuitdeelnemers krijgen extra bonuspunten voor elke wedstrijd die zij lopen. Hoe vaker zij lopen hoe meer punten zij verzamelen. Zo kan een loper die aan alle 8 wedstrijden meedoet winnaar worden in zijn of haar leeftijdscategorie.

 

 

Bonuspunten

Wim van der Krogt, voorzitter van het Zorg en Zekerheid Circuit: ‘meedoen is belangrijker dan winnen’ is een slogan die al jaren de boventoon voert bij de wedstrijden van het Zorg en Zekerheid Circuit. We geven hieraan nu letterlijk gehoor door het klassement en de beloning aan te passen. Het grote verschil met voorgaande jaren is dat deelnemers – naast het halen voor punten met hun klassering – nu extra bonuspunten krijgen naarmate zij vaker aan de start verschijnen. Aan het einde van het seizoen kan er nu een andere winnaar op het podium staan dan je verwacht.’

 

Goede doelen

‘Met een grotere deelname ondersteunt het Zorg en Zekerheid Circuit goede doelen’ vervolgt Van der Krogt. ‘De organisatoren van de 8 lopen hebben drie doelen uitgekozen die mensen met een beperking bewegingsmogelijkheden bieden. Dit zijn:

  1. Running Blind Leiden – maakt hardlopen mogelijk voor mensen met een visuele beperking.
  2. Race Running Leiden – maakt (hard)lopen mogelijk voor mensen met een motorische beperking.
  3. Stichting Puntenburg – zet kinderen met een beperking in het middelpunt via een aangepaste vorm van paardrijden.

De Circuitdeelnemers kiezen bij hun inschrijving voor welk doel zij lopen. Elke keer dat zij aan een wedstrijd van het Circuit deelnemen wordt er een bedrag aan het goede doel toegevoegd.’

 

Inschrijving

De online inschrijving voor het Zorg en Zekerheid Circuit start op 1 september via hetcircuit.net. Vanaf 1 oktober kan men ook inschrijven via Runnersworld Leiden, de Hardloopwinkels Leiden en Noordwijkerhout en de verzekeringswinkels van Zorg en Zekerheid in Alphen aan den Rijn, Hoofddorp en Leiden,


 
Vandaag en morgen 20 en 21 mei, wordt de belijning op de baan vernieuwd. I.v.m. het moeten drogen van de verf, mag er op deze dagen en… !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
www.avdespartaan.nl

Locatiebeheerder

17 mei 2019
Piet krijgt een nieuwe pet!   Op verzoek van het bestuur zal Piet van Rijnberk er een nieuwe taak bijkrijgen! Zoals je… !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
www.avdespartaan.nl
We roepen alle leden op om in te loggen op de website van AV De Spartaan om daar je gegevens te bekijken en eventueel aan te passen.… !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
www.avdespartaan.nl
Wat een topevenement is er door de Ter Specke Bokaal organisatie neergezet afgelopen zondag op 't Vierkant! De topatleten uit… !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Postadres:
Secretariaat AV De Spartaan
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
kantine: 0252-415350
Terug naar boven