Nieuws

Fit Test 50+ - Nog enkele plekken vrij eind oktober

www.avdespartaan.nl
In de super mooie bewegingsruimte heeft Rob Boot al enkele 50 plussers advies mogen geven over welke sportieve activiteiten het beste bij hem of haar passen. Tijdens deze Fit Test geeft een aantal simpel uitvoerbare oefeningen daar inzicht in. Deze Fit Test is o.a. bedoeld voor mensen die meer willen bewegen maar niet weten wat goed voor hem of haar is, door bijvoorbeeld terugkerende klachten. Er zijn nog een aantal plekken vrij op vrijdag 26 en zaterdag 27 oktober.

Ervaring van Hannie, deelnemer van de Fit Test van drie weken geleden:
"Ik heb de test als zeer positief ervaren. De uitleg bij de oefeningen was prima. De oefeningen zijn goed te doen en zeker met jouw aanmoedigingen.
 
De uitslag is voor mij een bevestiging om zeker zo door te gaan en daarbij het wandelen weer meer frequent te gaan oppakken.
Het sportief wandelen spreekt mij aan, ik heb de site van De Spartaan bekeken en denk erover mij op zondagochtend aan te sluiten."

Heb je zelf interesse of ken je iemand, klik dan hier voor inschrijving en informatie.
Deze Fit Test 50+ is juist ook voor niet-Spartaanleden.


 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
Het bestuur heeft een cheque ter waarde van € 10.000,- van het Rabo Impactfonds in ontvangst mogen nemen. Het Rabo Impactfonds… Meer >
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven