Nieuws

Geslaagde vrijwilligersdag met waarderingsprijzen voor Fred Duinkerken en Levi van der Geest

03 oktober 2018 door Lenie van der Poel
www.avdespartaan.nl

De jaarlijkse vrijwilligersmiddag op zondag 30 september was een geslaagde bijeenkomst met 100 aanwezigen. Met veel enthousiasme werd deelgenomen aan het boogschieten. Ook velen speelden fanatiek lasergame, en vooral de jongeren waren actief met bubble-voetbal. Daarnaast was er voldoende gelegenheid voor een praatje en een drankje en een hapje.

Klik hier voor de foto's van Rob van der Linden. 


Aan het einde van de middag werden de waarderingsprijzen uitgereikt:
 

De “WANDELSTOK” voor de vrijwilliger van 2018 is uitgereikt aan FRED DUINKERKEN 

Fred is 10 jaar lid, heeft in die tijd onnoemelijk veel gedaan: sinds 2008 barmedewerker, sinds 2012 jurylid, sinds 2014 scheidsrechter, sinds 2015 starter.

Maar bovenal is Fred vanaf 2016 zeer betrokken geweest bij de vernieuwbouw, dat was dan voor een deel zijn werk bij Van der Hulst, maar daarnaast uren, dagen, maanden als Spartaanvrijwilliger.

Hij kon hier zijn bed ongeveer wel neerzetten het afgelopen jaar. En ook een paar maanden na de opening waren hij en Nico Schriek op een dinsdagavond nog in de weer om minstens 30 punten te bespreken ter verbetering en verfraaiing.

Fred noemde in het clubbladinterview in 2017 het vrijwilligerswerk bij De Spartaan een dankbare bezigheid. Hij deed toen gelijk een oproep met de woorden:” ‘t hoeft geen grote belasting te zijn, want met een paar uurtjes is De Spartaan al blij”.

Fred is het voorbeeld van niet lullen maar doen, de handen uit de mouwen steken. En dat laatste past bij Fred, want zelfs in de kou loopt hij nog met een shirt met korte mouwen.
 

Daarnaast reikten we dit jaar voor het eerst ook een jongeren-prijs uit, omdat wij de jonge vrijwilligers ook graag in het zonnetje willen zetten en die anders gezien hun leeftijd nooit in aanmerking komen voor de Wandelstok. Iedereen die bij de opening van de vernieuwbouw is geweest zal de SLEUTEL herkennen.
 

“De SLEUTEL 2018” is uitgereikt aan LEVI van der GEEST.

Onze eerste winnaar is 23 jaar, geeft al 6 / 7 jaar jeugdtraining, is begeleider van de jeugdkampen, is actief in de Commissie Wedstrijd Atletiek, is al enkele jaren voorzitter van CWA, en sinds dit jaar ook voorzitter van de jeugdkampen.
 

De dag werd afgesloten met een goed verzorgd Turks buffet voor alle aanwezigen.

En een mooie bos bloemen werd thuis bezorgd bij Kees van Ruiten voor zijn jarenlange niet aflatende inzet op vrijwel alle gebieden van De Spartaan.. van bestuurlijk, wedstrijdtechnisch, accommodatie, klusploeg tot manusje-van-alles.

 


 
www.avdespartaan.nl
Maandagmorgen kwamen de Hulp Sint en- Piet op bezoek bij de trainers en sporters in de sportzaal. De trainers waren druk bezig met de… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
Het Zorg & Zekerheid Circuit gaat verder bij AV De Spartaan, op zondag 15 december. T/m 13 december kun je nog online inschrijven voor… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
Ben je van plan de lopers aan te moedigen bij de 32e LJ Sport Ter Specke Loop 2019? Wat dacht je van twee vliegen in een klap slaan:… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
Terug van weggeweest: we gaan weer kerststukjes maken! Voor alle leeftijden. Even de handen het werk laten doen, in plaats van de… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
kantine: 0252-415350
Terug naar boven