Nieuws

25-Jarig bestaan Club van 100

door
www.avdespartaan.nl

Op 25 augustus jl. was het 25 jaar geleden dat de Club van 100 van de Atletiekvereniging De Spartaan werd opgericht.
 

Dit werd gevierd op zaterdag 15 september met een feestelijk diner in Proeflokaal Bregje te Beinsdorp.


De Club van 100 bestaat uit 100 leden die De Spartaan een warm hart toedragen. Dit hoeven niet altijd leden van AV De Spartaan te zijn maar kunnen ook ex-leden zijn, of atleten die stoppen met hun carrière en toch op een andere wijze de club willen blijven steunen. Maar ook mensen uit het zakenleven van de Bollenstreek of een belangstellende.


Jaarlijks houdt de Club van 100 een soosavond, een jaarvergadering en een uitgaansdag met een cultureel tintje.

De helft van het jaarlijkse inleggeld wordt besteed aan een nuttig cadeau voor algemeen gebruik aan de AV De Spartaan. Zo “sponsoren“ de 100 leden indirect nog de vereniging.


Op de feestavond memoreerde voorzitter Jaap van Amsterdam dat hij trots is op de club die in al die jaren steeds rond de 100 leden heeft gehad. Waar vind je zo een loyaliteit en warmte naar de vereniging. Vele aanwezigen zijn al van het eerste uur actief ondersteuner en hij gaf aan dat hij meerdere clubs/vrienden kende in den lande, maar die zijn dan na zo’n 5 jaar ter ziele of hebben slechts enkele leden.


Dat de Club van 100 zo veel ondersteuning kan geven, geeft aan hoe De Spartaan leeft in de harten van velen.

Tijdens het diner gaf de voorzitter een heuse “Voorzittershamer” aan secretaris Trudy Olij als “nieuwe start” van ons bestaan. De club is levendig en hopelijk volgen er nog vele cadeaus en uitgaan/ontmoetingsdagen.


In de afgelopen 25 jaar is er een scala van cadeaus naar de AV De Spartaan gegaan. Zoals o.a.: de Golfkar vorig jaar, maar ook een veldklok, een stopwatch met printer, terrasstoelen, een koffieapparaat, een brancard etc. etc.


Gedurende 25 jaar is de Club van 100 op vele locaties in de Bollenstreek op bezoek geweest zoals o.a.: rondleiding Agathakerk en beklimming toren, het Schildersmuseum in Sassenheim, rondleiding Cruquius, rondwandeling Historisch Noordwijk, bezoek Zwarte Tulp museum in Lisse, rondleiding in de tuinen van Keukenhof, bezoek ESA, bezoek Atlantikwal museum etc. etc.


De voorzitter overhandigde een overzicht van 25 jaar activiteiten aan Jan Beelen die jarenlang het secretariaat voor zijn rekening heeft genomen.


De 75 aanwezige leden genoten van een heerlijk diner en een geanimeerde avond die om 23.00 uur afgesloten werd, waarna men huiswaarts keerde.
 

Jaap van Amsterdam, voorzitter



 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
Het bestuur heeft een cheque ter waarde van € 10.000,- van het Rabo Impactfonds in ontvangst mogen nemen. Het Rabo Impactfonds… Meer >
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven