Het laatste nieuws

Krachtoefeningen in de sportzaal AV De Spartaan op woensdagmorgen

20 oktober 2018 door Leo Onderwater
www.avdespartaan.nl
In samenwerking met Anthony Ott wordt, door Anneke van der Veek en Leo Onderwater, wekelijks op woensdagmorgen de mogelijkheid geboden om krachtoefeningen te trainen in de nieuwe sportzaal.

We werken met instructiekaarten voor de verschillende oefeningen en stellen afwisselende circuitjes samen, waarbij je het zo zwaar kan maken als je zelf wilt. De bedoeling is om op een ontspannen manier te werken aan je conditie en aan versterking van je rug- en buikspieren.

De aanvangstijd is 9.30 uur en we stoppen om 10.45 uur. Anneke en Leo zijn als trainers wel gewend om oefeningen te begeleiden, maar met de nieuwe apparaten is het ook wel even wennen. De eerste gelegenheid om mee te doen is woensdag 24 oktober. Ben je van plan te komen, stuur dan even een mailtje naar leo@onderwater.org. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.

Tot ziens, Anneke en Leo


 
www.avdespartaan.nl
Afgelopen zondag 14 april stond de eerste competitiewedstrijd voor de senioren op het programma. Voor de vrouwen dit keer in Gouda en… !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
www.avdespartaan.nl
Elke donderdagavond, start 19:15 uur vanaf de parkeerplaats Waterleidingduinen, ingang De Zilk. Onder leiding van Henk de Jong,… !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
Starttijd zaterdagochtend is 9u30. 27 april geen training. !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
www.avdespartaan.nl
De prijzen in de kantine zullen per 15 mei 2019 worden verhoogd. Per jaar worden de prijzen bekeken en dit jaar hebben we besloten de… !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Postadres:
Secretariaat AV De Spartaan
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
kantine: 0252-415350
Terug naar boven