Het laatste nieuws

Mila’s bedanken massaal trainer Michel van Heijningen

01 november 2018 door Ron de Kooker
www.avdespartaan.nl

Een groter compliment kun je niet krijgen als trainer. Na jarenlang training te hebben gegeven aan de Mila’s van AV De Spartaan, stopt Michel per 1 november met het trainerschap. Op 23 september hebben de Mila’s met elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee met heerlijke door Eveline gebakken taart stil gestaan bij het afscheid van Michel.


Met veel passie, vernieuwing en inzet heeft Michel de afgelopen jaren de Mila’s begeleid tijdens de trainingen en wedstrijden. De totale groep van de mila’s bestaat uit ruim 40 lopers/loopsters. Een groep die de afgelopen jaren gegroeid is door een sterke toename van het aantal jeugdige lopers, of word ik nu oud? Iedere dinsdag, donderdag en zondag in het bos stond Michel klaar met schema en al om de lopers uit te dagen zichzelf te verbeteren, om feedback te geven en tips op techniek en andere zaken.


Michel, namens alle Mila’s bedankt voor je inzet, passie en gedrevenheid.


 
www.avdespartaan.nl
Afgelopen zondag 14 april stond de eerste competitiewedstrijd voor de senioren op het programma. Voor de vrouwen dit keer in Gouda en… !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
www.avdespartaan.nl
Elke donderdagavond, start 19:15 uur vanaf de parkeerplaats Waterleidingduinen, ingang De Zilk. Onder leiding van Henk de Jong,… !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
Starttijd zaterdagochtend is 9u30. 27 april geen training. !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
www.avdespartaan.nl
De prijzen in de kantine zullen per 15 mei 2019 worden verhoogd. Per jaar worden de prijzen bekeken en dit jaar hebben we besloten de… !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Postadres:
Secretariaat AV De Spartaan
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
kantine: 0252-415350
Terug naar boven