Het laatste nieuws

Inschrijven L.J. Sport Ter Specke Loop zondag 16 december

06 december 2018 door Paula Hollander
www.avdespartaan.nl
Voor de 31ste keer wordt zondag 16 december de L.J. Sport Ter Specke Loop georganiseerd. Deze loop in de bosrijke omgeving van het sportpark Ter Specke is een vast onderdeel van de loopwedstrijden van AV De Spartaan. Tevens maakt hij deel uit van het Zorg en Zekerheid circuit. Je kunt kiezen voor de afstanden 5, 10 of 15 km. Om 10.20 uur start de gratis GeZZinsloop; voor kinderen van 4 t/m 8 jaar en 9 t/m 12 jaar. Ouders mogen uiteraard met de jongste kinderen meelopen.
 
De jeugd loopt langs de omliggende sportverenigingen van AV De Spartaan. De start en finish zijn op de atletiekbaan. Het parcours van andere afstanden van de LJ. Sport Ter Specke Loop gaat over vlakke en beschutte wegen met de finish op de atletiekbaan. Een uitdaging voor elke hardloper!

Voor inschrijving klik hier (mogelijk t/m 12 december)
 
Na-inschrijven kan vanaf 9.00 uur op zondag 16 december in de sportzaal van De Spartaan. Kosten zijn €7,- voor alleen deze loop, voor de 5, 10 en 15 km. Tevens bestaat dan nog steeds de mogelijkheid om voor het hele Zorg en Zekerheid circuit in te schrijven. De kosten hiervan zijn voor de korte, de midden én de lange afstand €35,-. Je betaalt tevens € 5,00 borg voor je ET chip, deze borg krijg je weer terug bij inlevering van deze chip bij de laatste loop in Noordwijkerhout.

 


 
www.avdespartaan.nl
Afgelopen zondag 14 april stond de eerste competitiewedstrijd voor de senioren op het programma. Voor de vrouwen dit keer in Gouda en… !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
www.avdespartaan.nl
Elke donderdagavond, start 19:15 uur vanaf de parkeerplaats Waterleidingduinen, ingang De Zilk. Onder leiding van Henk de Jong,… !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
Starttijd zaterdagochtend is 9u30. 27 april geen training. !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
www.avdespartaan.nl
De prijzen in de kantine zullen per 15 mei 2019 worden verhoogd. Per jaar worden de prijzen bekeken en dit jaar hebben we besloten de… !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Postadres:
Secretariaat AV De Spartaan
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
kantine: 0252-415350
Terug naar boven