Het laatste nieuws

Vertrouwenscontactpersonen bij AV De Spartaan

10 januari 2019 door Vincent Schniedewind
www.avdespartaan.nl

Afgelopen zaterdag is de atletiekwereld opgeschrikt door een grote misbruikzaak. Een nachtmerrie voor de direct betrokkenen en in de pers genoemde atletiekverenigingen. Mogelijk ook een onderwerp, dat vragen bij u oproept. Hoe is het bij onze vereniging geregeld en bij wie kan ik terecht als ik iets merk?


Bij AV De Spartaan is er al in 2007 een beleidsnotitie ‘ongewenste omgangsnormen’ vastgesteld door het bestuur en zijn er 2 vertrouwenscontactpersonen aangesteld Vincent Schniedewind en Karin Zonneveld, die u direct kunt benaderen als u vragen heeft.

Meer informatie vindt u op de website van AV De Spartaan onder het kopje ongewenste omgangsvormen. Ook treft u daar de contactgegevens van de vertrouwenscontactpersonen.  

De informatie is tevens te benaderen via de link ongewenste omgangsvormen.
 

Mocht u nog vragen hebben, neem dan direct contact op.
 

Vincent Schniedewind en Karin Zonneveld

Vertrouwenscontactpersonen AV De Spartaan


 
www.avdespartaan.nl
Afgelopen zondag 14 april stond de eerste competitiewedstrijd voor de senioren op het programma. Voor de vrouwen dit keer in Gouda en… !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
www.avdespartaan.nl
Elke donderdagavond, start 19:15 uur vanaf de parkeerplaats Waterleidingduinen, ingang De Zilk. Onder leiding van Henk de Jong,… !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
Starttijd zaterdagochtend is 9u30. 27 april geen training. !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
www.avdespartaan.nl
De prijzen in de kantine zullen per 15 mei 2019 worden verhoogd. Per jaar worden de prijzen bekeken en dit jaar hebben we besloten de… !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Postadres:
Secretariaat AV De Spartaan
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
kantine: 0252-415350
Terug naar boven