Het laatste nieuws

20 januari strand- en duinloop Nederzandt

09 januari 2019 door Loek van Saase
www.avdespartaan.nl
20 Januari is bij Nederzandt Langevelderslag de strand- en duinloop gepland! De wandelaars zullen om 10.00hr vertrekken voor 7 of 10km. Hardlopers vertrekken om 11.00hr in twee groepen verdeeld in lang en kort voor 10,7 of 3,7km.
Tussendoor starten ook nog de jeugdlopers dus enige Spartaandrukte is wel te verwachten en daar doen we het ook voor.

enkele praktische zaken:
  • parkeren kost geld, de betaling is nu bij uitrijden middels een aan te schaffen uitrijdmuntje bij de parkeerautomaat. Deze staat nabij de ingang parkeerplaats als je terugkomt van het strand. Hier kan alleen met PIN worden betaald
  • elk Spartaan Circuitloopje leidt tot een prijswinnaar. De prijsuitreiking zal deze keer een verrassingselement kennen maar wat/hoe blijft geheim tot moment van prijsuitreiking... (dinsdagavond na de training)
  • zoals andere jaren is een heerlijke versnapering te verwachten na passeren van de finish door het aanpakken van een consumptiemuntje wat bij Nederzandt kan worden omgezet in een lekker soepje of broodje
  • Kleedruimte wordt georganiseerd in de ruimten tegenover het restaurant.

Vooruitblik Spartaan Circuit:
  • op 19 februari wordt de laatste Circuit loop gedaan: de Coopertest wordt in de dinsdagtrainingsavond ingelast, hierover volgt nog info via de trainers
  • Hardlopers: de prijsuitreiking wordt twee weken later op 05-03-2019 gedaan ivm voorjaarsvakantie in de week daarvoor
  • Wandelaars: op 24-03-2019 is uitreiking van prijzen aan de wandelaars

 
www.avdespartaan.nl
Afgelopen zondag 14 april stond de eerste competitiewedstrijd voor de senioren op het programma. Voor de vrouwen dit keer in Gouda en… !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
www.avdespartaan.nl
Elke donderdagavond, start 19:15 uur vanaf de parkeerplaats Waterleidingduinen, ingang De Zilk. Onder leiding van Henk de Jong,… !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
Starttijd zaterdagochtend is 9u30. 27 april geen training. !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
www.avdespartaan.nl
De prijzen in de kantine zullen per 15 mei 2019 worden verhoogd. Per jaar worden de prijzen bekeken en dit jaar hebben we besloten de… !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Postadres:
Secretariaat AV De Spartaan
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
kantine: 0252-415350
Terug naar boven