Nieuws

Vrijwilliger van de maand: Levi van der Geest

13 januari 2019 door Jeannette van der Toorn
www.avdespartaan.nl
Wie ben je en wat is je achtergrond?
Mijn naam is Levi van der Geest, ik ben 23 jaar oud en woon sinds kort in Sassenheim.
Ik ben gymmeester op 2 verschillende basisscholen in Boskoop en werk ook nog in het restaurant Cheers! in Voorhout.

Heb je een sportieve familie?
Mijn familie heeft altijd veel met sport gedaan. Mijn broer, zus, broertje en moeder zijn ook allemaal lid geweest van De Spartaan! Daarnaast kijken (en spelen) we ook veel voetbal.

Sinds wanneer ben je lid van De Spartaan?
Ik ben lid geworden als A2 pupil, wat onderhand zo’n 12 jaar geleden zal zijn.

Wat betekent De Spartaan voor jou?
De Spartaan is een hele hechte vereniging, waar jong en oud samen ervoor zorgen dat er een plek is waar lekker bewogen kan worden. Zelf probeer ik ook zeker nog 1 keer in de week te trainen en ben ik daarnaast actief op verschillende gebieden om ervoor te zorgen dat anderen dat ook kunnen.

Wat is je favoriete vakantie?
Ik ben lang geleden naar Kreta geweest, wat tot nu toe mijn leukste vakantie is geweest.
Voor in de toekomst zijn mijn vriendin en ik een trip naar Londen aan het plannen, waar ik erg veel zin in heb.

Heb je nog andere hobby’s?
Naast sport heb ik een grote passie voor muziek, waar ik veel naar luister. Ook ben ik tijdens wedstrijden op de atletiekbaan af en toe DJ Levi, waarbij ik de nummers die ik leuk vind aan elkaar mag mixen.

Hoe ben je vrijwilliger geworden en wat is jouw taak?
Vanuit mijn middelbare school moest ik stage lopen bij een vereniging, die ik heb afgerond als trainer bij De Spartaan. Omdat dit mij erg beviel ben ik dit blijven doen en zijn alle andere functies zoals CWA voorzitter, kampleider en kamporganisator er allemaal bijgekomen.

Wie zijn je sportieve helden?
Ik vind het prachtig hoe sommige sporters telkens weer kunnen (of konden) laten zien dat zij de beste van de wereld zijn, maar ik heb nooit een of meerdere sporters als voorbeeld of held van mij beschouwd.

Wat heb je te zeggen tegen sporters die nog geen vrijwilliger zijn?
Vrijwilliger zijn kan in alle soorten en maten: er is altijd wel iets wat bij je past. Je kan zelf kiezen hoeveel tijd je erin steekt en als je het leuk vindt om te doen is het al die tijd waard! Doen dus!

Wil je zelf nog iets kwijt?
Bedankt voor de waardering als jeugdvrijwilliger van het jaar. Er zijn gelukkig nog voldoende andere vrijwilligers die ook veel voor de club betekenen, die vast en zeker kans maken om volgend jaar met deze prijs naar huis te gaan.

Vind je de nieuwe prijs een leuk initiatief?
Het grappige is dat ik zelf heb voorgesteld om een prijs voor de jeugdvrijwilligers te bedenken, om de jongere atleten te stimuleren om ook als vrijwilliger aan de slag te gaan. Dat ik zelf dan als eerste met de prijs ervandoor ga is natuurlijk gaaf, maar ook wel ironisch.
 


 
www.avdespartaan.nl
Misschien hoor jij wel eens om je heen ‘dat wil ik ook, 5 kilometer hardlopen, maar waar moet ik beginnen?’ Vertel je familie,… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
Wist u dat atleten ook kunnen voetballen? Dat hebben 14 Spartaanse mannen met leeftijden uiteenlopend van 19 t/m 40 jaar de afgelopen… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
Van vrijdag 30 augustus tot en met dinsdag 24 september komt heel de bollenstreek weer in beweging. Jong en oud kunnen dan weer… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
Voorafgaande aan het jubileumjaar heeft het Zorg en Zekerheid circuit een splinternieuwe website ontworpen waarin alle informatie over… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
kantine: 0252-415350
Terug naar boven