Het laatste nieuws

Interview Spartaanlid: ‘Ik wil werken aan mijn techniek en snelheid’. 

05 maart 2019 door Paula Hollander
www.avdespartaan.nl
Leuk interview met Arjan van der Meer, Spartaanlid sinds een half jaar. In de nieuwsbrief van de Atletiekunie aan bestuurders van atletiekvereniging staat het volgende:

Arjan van der Meer (48) loopt al dertig jaar hard. Niet met een groepje of bij een club, maar alleen. Een half jaar geleden maakte hij de overstap, nu is hij lid van AV De Spartaan in Lisse. ‘Ik train naar mijn eerste marathon toe, en dat werkt heel goed bij de club. Maar ook na de wedstrijd blijf ik er trainen.’

Waarom maakte deze loper toch de overstap van solitair lopen naar trainen bij een club? En wat verwacht hij van een vereniging?

Lees hier het hele artikel

Foto: Erik van Leeuwen (Ter Specke Bokaal 2018)


P.S.: Arjan geeft aan dat hij moeilijk kon vinden bij welke groep hij kon gaan trainen omdat de informatie op de website niet duidelijk was. Wij hebben dat ook geconstateerd en er wordt aan gewerkt.

 
www.avdespartaan.nl
Afgelopen zondag 14 april stond de eerste competitiewedstrijd voor de senioren op het programma. Voor de vrouwen dit keer in Gouda en… !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
www.avdespartaan.nl
Elke donderdagavond, start 19:15 uur vanaf de parkeerplaats Waterleidingduinen, ingang De Zilk. Onder leiding van Henk de Jong,… !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
Starttijd zaterdagochtend is 9u30. 27 april geen training. !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
www.avdespartaan.nl
De prijzen in de kantine zullen per 15 mei 2019 worden verhoogd. Per jaar worden de prijzen bekeken en dit jaar hebben we besloten de… !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Postadres:
Secretariaat AV De Spartaan
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
kantine: 0252-415350
Terug naar boven