Het laatste nieuws

Trailrun training start 11 april!

10 april 2019 door Henk de Jong
www.avdespartaan.nl

We gaan beginnen!
Op 11 april is de eerste Trailrun-training van De Spartaan Trailrunners. We hebben inmiddels een paar trailruns georganiseerd en omdat de belangstelling groot was starten we nu met een eigen trailrungroep. Een ‘we’ zijn Hans van den Berg en Henk de Jong.


Wat gaan we doen?

Vanaf 11 april gaan we elke donderdagavond om 19:15 uur starten in de Waterleiding Duinen, ingang De Zilk (net als de zaterdag duintraining). We doen dit tot het winterseizoen weer gaat beginnen en we vanaf de Spekkelaan trainen. Daarna kan je weer binnen de reguliere groepen trainen op de weg.

 

Voor wie?
Voor iedereen die graag eens op een andere manier wil hardlopen en lekker een wil zijn met de natuur. Om een idee te krijgen bij wat trailrunning is, klik eens op deze link: stap-over-trailrunning. Of kijk eens hier: daarom-is-trailrunnen-zo-gaaf.

Er zal sprake zijn van niveauverschil tussen de lopers. Ga er van uit de je ca. 10KM op de weg moet kunnen hardlopen om leuk mee te doen. Het tempo is minder belangrijk.

 

Hoe ziet een training er uit?

De opzet is een beetje herkenbaar: Warming-up – Kern – Cooling Down. Het verschil met een duintraining is dat we nu echt off-road gaan: dus we lopen op hertenpaadjes of lopen zonder paadjes. Lekker klimmen, leren af te dalen, technisch lopen en krachttraining. Je krijgt informatie over materiaal en voeding gericht op duurloop.

 

Wat is het doel?
Dat bepaal je zelf natuurlijk. Een doel kan zijn om gezamenlijk mee te doen aan een trailrun in Castricum en/of IJmuiden in de 2e helft 2019. Er zijn verschillende afstanden dus dat is voor iedereen haalbaar. In het land en nog meer in het buitenland worden veel trailruns georganiseerd op de mooiste plekjes. Dus genoeg doelen om uit te kiezen.

 

Meer informatie?

Volg de site voor nieuwe berichten of mail/bel mij:

Henk de Jong

06-10087958

dejonghenk@ziggo.nl


 
www.avdespartaan.nl
Afgelopen zondag 14 april stond de eerste competitiewedstrijd voor de senioren op het programma. Voor de vrouwen dit keer in Gouda en… !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
www.avdespartaan.nl
Elke donderdagavond, start 19:15 uur vanaf de parkeerplaats Waterleidingduinen, ingang De Zilk. Onder leiding van Henk de Jong,… !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
Starttijd zaterdagochtend is 9u30. 27 april geen training. !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
www.avdespartaan.nl
De prijzen in de kantine zullen per 15 mei 2019 worden verhoogd. Per jaar worden de prijzen bekeken en dit jaar hebben we besloten de… !lbl#NIEUWS_READMORE!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Postadres:
Secretariaat AV De Spartaan
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
kantine: 0252-415350
Terug naar boven