Nieuws

Vrijwilliger van de maand: Louis van Dijk

12 april 2019 door Jeannette van der Toorn
www.avdespartaan.nl
Deze maand is assistent trainer Louis de vrijwilliger van de maand. Hij doet ook af en toe een klusje bij De Spartaan, Louis is namelijk timmerman in de bouw. Tip voor alle leden: help een keertje mee op een klusdag, met een wedstrijd of evenement, alle hulp is welkom!

Wie is Louis van Dijk?
Ik ben zelfstandig ondernemer, ZZP-er zoals dat zo mooi heet, en ben werkzaam als timmerman in de bouw. Ik heb een technische opleiding gehad. Ik woon samen met mijn vrouw in voorhout en wij hebben 2 dochters en 4 kleinkinderen, 2 jongens en 2 meisjes.

Hardlopen bij De Spartaan
Ik loop de laatste tijd vanwege mijn gezondheid bij Thea in de C-groep en daarvoor in de B-groep en daar wil ik ook weer naar terug. Ik kom niet echt uit een sportieve familie. Ik ben eigenlijk de enige die sport binnen mijn familie, buiten mijn kleinkinderen om, zij sporten wel allemaal bij een club.

Ik ben opnieuw bij De Spartaan begonnen na de revalidatie van mijn hartoperatie en toen gestart in de opstapgroep van april 2015. De Spartaan is voor mij een gezellige, sociale, sportieve groep mensen die allemaal op hun manier en op hun niveau enthousiast met sport bezig zijn.

Momenteel zit ik zelf weer even in de lappenman, maar ik hoop snel weer te kunnen lopen.

Vakanties en hobby's
Mijn favoriete vakantie kan verschillend zijn, ik heb heel erg genoten van een rondreis door Thailand dat was heel indrukwekkend en verrassend, maar ik kan ook erg genieten van een campeervakantie in Italie aan het gardameer.

Mijn andere hobby`s buiten het hardlopen zijn, vakantie, knutselen in en rond het huis, sport kijken en op pad met de kleinkinderen.

Vrijwilligerswerk
Ik ben (vaak) gevraagd als vrijwilliger. Nu ben ik assistent trainer geworden wat ik erg leuk vind en ik doe af en toe een klusje.

Sportieve held?
Ik heb niet echt sportieve helden, maar ik heb wel bewondering voor bijvoorbeeld Maarten van der Weijden en Bibian Mentel mensen die na een verschrikkelijke ziekte zo terug kunnen komen op een geweldig niveau en dan zulke prestaties leveren.

Tip voor de leden:
En voor mensen die nog geen vrijwilliger zijn en tijd hebben, vraag eens of er nog iets te doen is binnen de vereniging aan hand- en spandiensten op een klusdag of tijdens een groot evenement, alle hulp is welkom.

 
www.avdespartaan.nl
Zondag 13 oktober 2019 organiseert De Spartaan in het Keukenhofbos in Lisse de jaarlijkse hardloopwedstrijd 'Crossen door de… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
Dit jaar kunnen we weer terugkijken op een goed marathonjaar. We hebben met de marathongroep drie marathons gelopen. De Heuvelland… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
Wat doen we eigenlijk al? We zijn een vereniging met veel bewuste leden die best veel dingen doen voor duurzaamheid. Hierover wordt… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
Op dinsdag 24 september organiseren we een wandeling door Lisse. Start om 19.30 uur bij de ingang naar de sportzaal tegenover… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
kantine: 0252-415350
Terug naar boven