Nieuws

Soosavond 24 mei 2019, was weer gezellig....

17 juni 2019 door Jaap van Amsterdam
www.avdespartaan.nl
Op vrijdag 24 mei om 20.00 uur druppelen weer vele leden van de club van 100 de kantine binnen. Hoewel het een mooie zomeravond was , was iedereen toch maar nieuwsgierig naar 1 ding. Wat zou de uitslag zijn van de jaarlijkse sportquiz en wie zou atletiekkenner van het jaar worden?

Zo’n kleine 50 leden hadden de moeite genomen naar De Spartaan te komen. Zelfs een “persman” werd gesignaleerd. De Soosavond is opgezet en bedoeld voor de clubleden om in een informele sfeer even met elkaar te babbelen onder het genot van een hapje en drankje.

Na om 20.30 uur verwelkomd te zijn door de voorzitter Jaap van Amsterdam die ons allereerst attendeerde op de fotopresentatie door Trudy Olij gemaakt, van 25 jaar Club van 100. Vele memorabele uitgaansdagen en cadeaus aan de vereniging vanaf 1993 vlogen voorbij. Tegen negenen was het dan eindelijk de beurt aan de onnavolgbare Wim van der Krogt die op zijn geheel eigen wijze doorspekt met humor ons door de 9 vragen leidde.

Natuurlijk waren de 6 gokvragen een voor iedereen open vraag en antwoord. Maar ook hier zaten er nog vele verborgen (en niet juist gelezen) verrassingen in. Dan de 3 “weet” vragen. Je kunt dagen Googelen of alle foto’s (ruim 400) op de website van de TSB bekijken maar als je zoekt naar een paraplu is hij toch heel dichtbij.

Als je twijfelt over de kogelstootworp. Is het wel of niet werpen? Dan kun je een hele encyclopedie bekijken en nazoeken over definities. En zo waren er natuurlijk vele discussies en lachers.


Uiteindelijk waren de winnaars:
3e Piet Lenting (193 punten)
2e Vincent van Stijn (die overigens 1 minuut voor de sluiting zijn formulier nog corrigeerde. Ja ja daar was twijfel over (201 punten)
1e Tessy Lenting die hiermee atletiekkenner van 2019 werd (205 punten)

Allen ontvingen een cadeaubon voor sportartikelen. Hierna was het tijd voor de borrel en een hapje. Ondertussen probeerden de dames Olij en van Rijnberk “het Grappen(grabbelen)” in goede banen te leiden. Een ieder mocht dit keer een duik doen in de Grappenton maar sommigen (ik noem geen namen) kwamen wel erg veel gegrapt. Ja, als je blijkbaar voor heel de tafel maar even wil gaan??!! En dat was natuurlijk nu net niet de bedoeling.
Ach, als je maar lol hebt. En dat was zeker het geval. Om 23.00 uur werd de laatste borrel geschonken en vertrok ieder weer huiswaarts.

De volgende bijeenkomst is de uitgaansmiddag/avond op zaterdag 28 september. Noteer vast in je agenda.


 
www.avdespartaan.nl
Gisteravond mochten we een cheque van Rabo Clubsupport in ontvangst nemen: € 1.292,90! Een heel hoog bedrag, wat we besteden aan een… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
Zondag 13 oktober organiseerde AV De Spartaan de jaarlijkse hardloopwedstrijd voor scholen in het Keukenhofbos. Na een week… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
Tijdens de vrijwilligersdag op zondag 13 oktober zijn aan Jan Beijk en Davey Kaak twee vrijwilligerswaarderingsprijzen van 2019… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
De maandagochtend sportgroep was uitermate blij met de schone kantine en sportzaal afgelopen maandag. Het herfstweer tijdens de… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
kantine: 0252-415350
Terug naar boven