Nieuws

10 km van Noordwijk

door
www.avdespartaan.nl

Prima loopweer, mooie locatie, leuk parcours en veel publiek. Dat waren de omstandigheden in een notendop afgelopen zondag in Noordwijk.


Startnummers ophalen en tassen achterlaten in de Muze aan het Wantveld, waarna een 750m lopen, dribbelen naar de start op de koningin Wilhelmina Boulevard.


Na de start gaat het richting de vuurtoren langs het Wantveld, klimmetje omhoog via de Northgodreef naar de rotonde waar we linksaf de Duinweg op gaan helemaal tot de Witte Raaf. Mooie, brede asfaltweg om te lopen in de luwte van de duinen. De verkeersleiders doen hun best om ons te begeleiden door de bocht en over het fietspad waar we linksaf omhoog gaan in de richting van de Duindamse slag. We kruisen het fietspad en bij de zeereep aangekomen slaan we weer linksaf de Oorlogsweg op. Bekend terrein, mooi schelpenpad en wind in de rug. We passeren de fietsenstalling Noordwijk en worden het laatste stuk over het fietspad naar de Bosweg geleid waar we Noordwijk alweer in lopen.


Bij de finish krijgt iedereen een “High Five” van Edwin van der Sar. De Edwin van der Sar Foundation is er ter ondersteuning van mensen met hersenletsel.

Na afloop natuurlijk een groepsfoto met de nog aanwezige Spartanen. Een kleine groep maar het enthousiasme, de inzet en prestaties waren er niet minder om.

 


 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
Het bestuur heeft een cheque ter waarde van € 10.000,- van het Rabo Impactfonds in ontvangst mogen nemen. Het Rabo Impactfonds… Meer >
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven