Nieuws

Jeugdkamp 2019

www.avdespartaan.nl
Van 22 juli tot en met 26 juli wordt op onze vereniging AV De Spartaan een jeugdkamp georganiseerd. Samen met Gymnastiekvereniging FIT en LTC Lisse zullen ongeveer 90 jeugdleden kamperen op het middenterrein. Gedurende het kamp zullen talloze activiteiten in de omgeving worden verzorgd. De catering wordt dit jaar verzorgd door LTC Lisse, de accomodatie door AV De Spartaan. Het is de intentie om samen iedere jaar zo'n zomerkamp te organiseren waarbij de locatie gerouleerd wordt over de deelnemende vereningingen.

Tijdens het kamp is het middenterrein niet beschikbaar. Ook worden de kleedkamers (inclusief douches en toiletten) door het kamp gebruikt.
De sportzaal, de kantine en de rondbaan blijven toegankelijk voor andere activiteiten, maar het is verstandig om er rekening mee te houden dat er kinderen op het terrein rondrennen. Wellicht kunnen andere leden deze week beter uitwijken naar een andere trainingslocatie.

 
www.avdespartaan.nl

Start 2 Trail

24 maart 2024
Trailrunning is inmiddels een vast onderdeel van het trainingsaanbod van De Spartaan geworden. Er zijn steeds meer Spartaners die het… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
De Spartaan webshop is uitgebreid! Zowel kleding voor groot als klein is te bestellen… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven