Nieuws

Spartaan doet mee aan Open Monumentendag

www.avdespartaan.nl
Waarom eigenlijk? Voorzitter Paul Stelder licht het toe. "Atletiekvereniging De Spartaan is één van de oudste verenigingen van Lisse. Opgericht in 1961 zullen wij over ruim een jaar 60 jaar oud worden. We zijn daarmee op sportief gebied een monument. De club is echter met 800 leden springlevend."
 

"Na een grote verbouwing met een uitbreiding van het clubgebouw zijn we goed op de toekomst voorbereid: met zonnepanelen op het dak en een heuse sportzaal die niet onder doet voor een fitnesscentrum."

Wat is er te doen?
In de kantine is met foto’s en oude sportmaterialen een kleine tentoonstelling ingericht over sportieve hoogtepunten. Op de baan vindt een kogel en discus wedstrijd plaats. 
Voor de kinderen is er de mogelijkheid om van de mooie atletieksport te proeven. 

Laat het je familie, vrienden, buren en kennissen weten zodat zij De Spartaan ook zeker komen bezoeken op zaterdag 14 september, tijdens Open Monumentendag. 
 

 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
Het bestuur heeft een cheque ter waarde van € 10.000,- van het Rabo Impactfonds in ontvangst mogen nemen. Het Rabo Impactfonds… Meer >
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven