Nieuws

5e Lisse Loop op zaterdag 12 oktober

20 september 2019 door Paula Hollander
www.avdespartaan.nl
Stichting Kasteelhoeve organiseert op zaterdag 12 oktober 2019 voor de vijfde keer de Lisse Loop op het landgoed bij Kasteel Keukenhof. Ze vieren het eerste lustrum! Een goede reden om het programma uit te breiden. Dit jaar organiseren ze ook een estafetteloop naast de wandelroute en het hardloopparcours. Groepjes van vier personen kunnen de estafetteroute (hard)lopen. Aan de estafetteloop kunnen bedrijven, families en vriendengroepen mee doen. Uiteraard blijft de mogelijkheid om als bedrijf met een bedrijfsteam mee te lopen met de gebruikelijke activiteiten. 

Naast een gezellige en sportieve middag heeft de Lisse Loop ook als doel een financiële bijdrage voor onze Stichting Kasteelhoeve te bereiken. 

Afstanden Lisse Loop                                                                 
De Lisse Loop 2019 is voor kinderen, junioren en volwassenen. En zowel voor wandelaars als hardlopers:
  • Kinderloop: 1 km;
  • Wandelaars (junioren en volwassenen): 5 km;
  • Estafetteloop (team bestaat uit 4 personen): 4x 2,5 km
  • Hardlopers (junioren en volwassenen): 2,5 km, 5 km, 7,5 km en 10 km. 

Voor kinderen gratis                                                                                                                        
Deelname voor volwassenen kost € 5,00 en junioren (13-16 jaar) betalen € 3,00. Deelname voor kinderen is gratis dankzij sponsoring door vele bedrijven. 

Starttijden                                                                                                                                            
Vanaf 13.30 uur kunnen wandelaars starten. De kinderloop start om 13.30 uur. Om 14 uur start de estafetteloop en om 15 uur wordt het startschot voor de hardlopers gegeven. 
Op www.kasteelhoeve.info staat meer informatie en is het mogelijk om een voor-inschrijving te doen. De voor-inschrijving is tot 10 oktober geopend. Inschrijven kan ook op de dag zelf. Graag betalen met gepast geld.  

Meer informatie en de inschrijvingspagina is te vinden op  www.kasteelhoeve.info.

Stichting Kasteelhoeve organiseert de Lisse Loop 2019 in samenwerking met Atletiekvereniging De Spartaan en Keukenhof.

---

Doelstelling Stichting Kasteelhoeve 
Als stichting faciliteren wij de dagbesteding voor (jonge) mensen met een beperking, niet aangeboren hersenletsel, (beginnende) dementie en degenen die behoefte hebben aan job coaching of re-integratie. De daadwerkelijke coaching en begeleiding van de deelnemers voert de professionele organisatie 's Heeren Loo uit. De stichting heeft geen winstoogmerk en wordt door vrijwilligers en sponsors gefaciliteerd. 

Dagprogramma bij Kasteel Keukenhof
Het dagprogramma van de deelnemers bestaat uit hand- en spandiensten bij Kasteel Keukenhof. Bijvoorbeeld het onderhoud aan de bomen, planten en beheer van de paden. Ook het verwerken van het kaphout behoort tot het takenpakket. De houtverwerking vindt plaats in de werkplaats van de Blockhut. Dit gebouw is het startpunt van de werkzaamheden en biedt onderdak aan het gereedschap en materieel. De zinvolle dagbesteding bevordert de participatie van onze deelnemers in de maatschappij, naast dat zij een goed dagritme hebben en leren in hun werk. 
 

 
www.avdespartaan.nl
Gisteravond mochten we een cheque van Rabo Clubsupport in ontvangst nemen: € 1.292,90! Een heel hoog bedrag, wat we besteden aan een… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
Zondag 13 oktober organiseerde AV De Spartaan de jaarlijkse hardloopwedstrijd voor scholen in het Keukenhofbos. Na een week… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
Tijdens de vrijwilligersdag op zondag 13 oktober zijn aan Jan Beijk en Davey Kaak twee vrijwilligerswaarderingsprijzen van 2019… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
De maandagochtend sportgroep was uitermate blij met de schone kantine en sportzaal afgelopen maandag. Het herfstweer tijdens de… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
kantine: 0252-415350
Terug naar boven