Nieuws

Waarderingsprijzen voor Jan Beijk en Davey Kaak

13 oktober 2019 door Lenie van der Poel
www.avdespartaan.nl

Tijdens de vrijwilligersdag op zondag 13 oktober zijn aan Jan Beijk en Davey Kaak twee vrijwilligerswaarderingsprijzen van 2019 uitgereikt door de vrijwilligerscommissie. Jan Beijk mocht de Wandelstok in ontvangst nemen en Davey Kaak kreeg de Sleutel (vrijwilliger t/m 25 jaar).
Verder werd er deze dag door bijna 100 vrijwilligers zeer enthousiast segway gereden op de baan en escape-boxen opgelost, en kon iedereen daarna genieten van een heerlijke BBQ.


motivatie voor de prijzen lees verder....


Hoewel bekend is dat Jan liever niet midden in de belangstelling staat, vond de vrijwilligerscommissie dat na zoveel jaren Jan Beijk deze prijs zeker verdient!
 

- Is meer dan 25 jaar lid

- Geeft jeugdtraining vanaf 2003

- Is bijzonder relaxed en creatief voor een groep

- Is voor jonge assistent-trainers een vraagbaak, en enthousiasmeert hen

- Was een van de organisatoren van Guinness-book-of-record- estafette in 2011
- Is kampleider voor de jeugd vanaf 2003, kan de gekste spelletjes bedenken! En zou het liefst willen dat er elk jaar een zomerkamp in Lisse is.

- Is aanspreekpunt voor de pupillentraining op de vrijdag, is altijd beschikbaar voor vragen
- Regelt al jaren voor de pupillen bij de Ter Specke Bokaal de 1000m, en bedenkt en maakt een programma-boekje met prijsvraag/kleurplaat voor alle pupillen.
- Is Mentor van Next Generation (groep van jeugdleden, die voor / door jeugd activiteiten organiseert) ..voorheen Who’s Next.

- Tenslotte: Houdt van toetjes, en van gamen.

 

Voor Davey Kaak als winnaar van de Sleutel heeft de Commissie Wedstrijd Atletiek de motivatie aangeleverd:
 

“Davey maakte voorheen naast zijn drukke studie en maakt nu naast zijn baan tijd vrij om zich in te zetten voor onze club:

-Al 5 jaar zit hij in de commissie die zich inzet on de Ter Specke Bokaal zo goed mogelijk te begeleiden. Waar hij eerst verantwoordelijk was voor de deelnemerslijsten en het verwerken van uitslagen, is hij recenter overgestapt naar het binnenhalen van zoveel mogelijk nationale en internationale wedstrijdatleten, als directeur deelnemersveld.

-Daarnaast is Davey al 4 jaar lid van de Commissie Wedstrijd Atletiek, die ervoor zorgt dat alle wedstrijdatleten optimaal kunnen presteren, door de kwaliteit van trainingen te waarborgen, wedstrijddeelname te stimuleren en activiteiten organiseert om de groepssfeer zo prettig mogelijk te maken. Daarnaast is hij in de CWA sinds kort ook vertegenwoordiger in het bestuur.

-Mocht dit nog niet genoeg zijn: sinds de Elektronische Tijdswaarneming is aangeschaft, is Davey nog meer te vinden op wedstrijden, omdat hij naast het hardlopen zelf, wat eerlijk gezegd op een iets lager pitje staat, ook jury is tijdens de looponderdelen”.


 
www.avdespartaan.nl

Clubblad juni 2020

30 mei 2020
Met toestemming van ons bestuur mochten wij "De redactiemeiden", mits we voldoende veiligheidsmaatregelen konden nemen, weer een… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
Op zoek naar een nieuwe hardloopuitdaging? Probeer dan eens trailrunning. De basis van trailrunning is zo veel mogelijk onverhard te… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
Beste Sporters, er leek ruimte om beperkt te openen maar dit mag nog niet voor verenigingskantines. De voorgenomen opening op 2 juni… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
Op de parkeerplaats van de Spekkelaan is een boom gemarkeerd met een lint als waarschuwing voor de eikenprocessierups. Het kan ook zo… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
kantine: 0252-415350
Terug naar boven