Nieuws

Atletiek-, hardloop- of wandelnieuws? Meld het bij de PR commissie!

www.avdespartaan.nl
De Spartaan wil graag aan leden en potentiële leden laten zien wat wij als vereniging te bieden hebben. Jullie leden ZIJN de vereniging. Daarom deze oproep om bijzondere trainingen, mooie wedstrijden, unieke ervaringen en leuke activiteiten bij De Spartaan te delen. Jeugd- of wedstrijdatleet, recreant hardloper of wandelaar, alles willen we laten zien. 

Hoe en waar delen?
Stuur jouw input naar pr@avdespartaan.nl. De inbox wordt regelmatig gelezen, ook de SPAM inbox, mocht jouw mail daar per ongeluk terecht komen.
Het wordt dan op social media geplaatst (facebook, twitter en instagram). En uiteraard op de website.
Heb je toegang tot de website vanuit jouw vrijwilligersfunctie binnen een commissie, dan kun je dat zelf plaatsen. 

Wat je stuurt hoeft geen lang verslag te zijn, als de inhoud maar duidelijk is. Foto's meesturen is altijd goed en nodig om het bericht aantrekkelijk te maken.

Hopelijk ontvang ik snel berichten vanuit alle groepen van De Spartaan. We mogen best trots zijn op onze inspanningen, prestaties en vereniging.

Bedankt voor jullie medewerking!

Groeten,

Paula Hollander
PR & Communicatie
 


 
www.avdespartaan.nl
De Commissie Recreatie Atletiek organiseert ook dit jaar weer een zomerfeest! Het markeert het einde van het loopseizoen en de start… Meer >
 
www.avdespartaan.nl
Het bestuur heeft een cheque ter waarde van € 10.000,- van het Rabo Impactfonds in ontvangst mogen nemen. Het Rabo Impactfonds… Meer >
 
AV De Spartaan,
Sportpark Ter Specke
Spekkelaan 8
2161 GH Lisse
Kantine: 0252-415350
KvK-nummer: 40445661
BTW-nummer: NL803988217B01
Terug naar boven